mkazakov Публикувано 20 ноември 2018 Сподели Публикувано 20 ноември 2018 здравейте от скоро съм собственик на вагон 2000куб. 133кс. 2003г. проблема е такъв ако е проблем де от 3000 до 4000 оборота двигателя много силно се чува в купето после утихва ако някой знае от какво може да е ще съм благодарен Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milenjs Публикувано 20 ноември 2018 Сподели Публикувано 20 ноември 2018 Неправилно зацепен ангренаж. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Alex_098 Публикувано 21 ноември 2018 Сподели Публикувано 21 ноември 2018 То като цяло май всички го имат това бучене като сваляхме ремъка сякаш сега поизчезна бученето Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mkazakov Публикувано 22 ноември 2018 Автор Сподели Публикувано 22 ноември 2018 тъкмо четох за ремака ама няма ли мотора да работи неравномерно тогава Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milenjs Публикувано 22 ноември 2018 Сподели Публикувано 22 ноември 2018 Работи си нормално, даже върви повече. Аз моя така го купих от Италия. И като смених ремъците направо не можах да го позная, все си мислех че е угаснал и гледах оборотомера. А преди това на определени обороти чак трепереха огледалата за обратно виждане. Ако всичко е ОК до 130-140 е сравнително тих вагона. След това става шумен - двигателя на 5000+ оборота, външни шумове от вятъра, гумите. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mkazakov Публикувано 26 февруари 2019 Автор Сподели Публикувано 26 февруари 2019 Смениха ми ремъците уж всичко било точно пак бучи нещо друго може ли да е Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milenjs Публикувано 27 февруари 2019 Сподели Публикувано 27 февруари 2019 Смениха ми ремъците уж всичко било точно пак бучи нещо друго може ли да еЕ те това "уж" бучи. Трябва да е направено като хората, ако са белязали, свалили старите ремъци и сложили нови нищо няма да се промени. Питай как са ти зацепили балас вала, отвиха ли сервизния отвор и с отверка вътре да намерят точното положение, не че няма и друг начин ама това е най-точен и е по книгите така написано. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mkazakov Публикувано 27 февруари 2019 Автор Сподели Публикувано 27 февруари 2019 Нищо не са мерили с отверка даже точно им казах за този отвор те викат че нямало такъв можеш ли да ми кажеш каде точно се намира Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milenjs Публикувано 27 февруари 2019 Сподели Публикувано 27 февруари 2019 Отивай с една по дебела сопа при тях :icon_thumbup: Пак хубаво че като не са намерили отвор не са пробили такъв.Сега разпечатай инструкциите за смяна на ремъците, дупката за фиксиране е показана на 89 и 93-та страница, пише че отверка 8мм трябва да потъне 60мм навътре ако е на място вала, ако не влиза - завъртата докато влезе. Носи им ги на тези майстори, дано ти оправят количката. http://www.club4g.com/index.php?PHPSESSID=aed3ohfq92h0aorrblv5038ch7&action=dlattach;topic=21483.0;attach=166981 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mkazakov Публикувано 28 февруари 2019 Автор Сподели Публикувано 28 февруари 2019 Колега хиляди благодарности всичко стана както го написа направо немога да си позная колата Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milenjs Публикувано 2 март 2019 Сподели Публикувано 2 март 2019 Радвам се че се е оправило вагончето. Като минаваш през Котел да не забравиш да почерпиш по бира :icon_thumbup: Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mkazakov Публикувано 3 март 2019 Автор Сподели Публикувано 3 март 2019 Задължително Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.