Buddha Публикувано 8 ноември 2018 Публикувано 8 ноември 2018 Привет на всички! Нов съм тук,но се надявам да не ви отегчавам с темата си!Карам нисан алмера,но вече ни идва малко тясничка. Мислих да взема алмера тино,но се спрях на спейс рънър....дайте съвет 2.0 или 2.4 мотор да взема?Цените започват от 1700лв до към 5000.Дайте предложение от актуалните обяви кое според вас става. То без оглед е ясно,че не става, но по снимка кое ви хваща окото. Да знам да се насоча...Знам че са здрави коли и от четеното по форуми май повече хвалят 2.0Какво да очакввам от разход-карам нормално,не бързам за никъде.Благодаря предварително. Цитат
ipj Публикувано 22 януари 2019 Публикувано 22 януари 2019 Привет на всички! Нов съм тук,но се надявам да не ви отегчавам с темата си!Карам нисан алмера,но вече ни идва малко тясничка. Мислих да взема алмера тино,но се спрях на спейс рънър....дайте съвет 2.0 или 2.4 мотор да взема?Цените започват от 1700лв до към 5000.Дайте предложение от актуалните обяви кое според вас става. То без оглед е ясно,че не става, но по снимка кое ви хваща окото. Да знам да се насоча...Знам че са здрави коли и от четеното по форуми май повече хвалят 2.0Какво да очакввам от разход-карам нормално,не бързам за никъде.Благодаря предварително.Много здрави автомобили, почти никакви грижи, разхода е около 14 на градско и 11 извънградско на газ при моя автомобил, скорост 110-140. Цитат
milenjs Публикувано 22 януари 2019 Публикувано 22 януари 2019 Вземай 2.0, с 2.4 ако не случиш на подържан двигател ще береш ядове...За разхода не съм съглеасен с колегата, аз на вагона трудно го докарвам толкова много, по -скоро ще е литър назаде - извънграско 9.5-10 Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.