Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Продавам 2003 Галант 2.5 V6


Kryndon

Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

 

Пиша това от името на брат ми, понеже замина за чужбина и ме помоли да продам колата ако се намери купувач (имам пълномощно). Има обява за нея, ето тук, но ще напиша малко повече.

 

Колата беше внесена от Швейцария през 2016та година и по-късно през Декември месец бе закупена от брат ми. Тогава беше със стандартните 15 инчови лети джанти, сега е със 17" и като возия е по-добре според мен. Лично тогава я бях карал, и като правя сравнение със сега, бих казал че върви все така прилично и приятно. Шумът на V6-ка е супер. Няма генерация, но все пак се чува като се вкара в обороти. За мен, най-впечатляващото специално от този модел е колко е обезшумен автомобила, както отвътре, така и цялостно като шум. Колата е запалена на празен ход и като стоиш до нея не се чува, изобщо!

 

В обявата са написани кои неща са сменяни откакто я има, но ще споделя и нещата, които не могат да се видят на снимки и биха искали внимание в близко бъдеще.

 

Лагер на съединител иска смяна (работи, отделя, но е износен и шуми).

Смяна на комплект ремъци и ролки след ~20,000 км е препоръчителна.

На веждите няма видна ръжда, но на няколко места има балончета които рано или късно ще се олющят и ще започне типичната корозия (тоест тя е започнала но е в зародиш).

Най-многото козметични забележки са най-отпред по бронята и предната част на капака. След измиване лъсва, но се виждат.

Малкото стъкълце на предния ляв мигач е пукнато.

Задния десен стоп също има малка пукнатина, която е запълнена с лепило.

За смяна е десния вътрешен кормилен накрайник.

Колата в момента е със 2 бр летни Континентал отзад, и 2бр Бриджстон Близзак рънфлат отпред.

 

Това е всичко, за което се сещам и което се вижда/чува/усеща от колата на живо. Има и известна вибрация при шофиране с определена скорост и при спиране, но не можем да уточним дали е от гуми или криви дискове, за това бих препоръчал да се сменят както гуми, така и предни (и задни) дискове.

 

Според всички тези фактори, обявената цена е 3800, една от по-ниските сред V6-ците, но наистина бих се радвал ако колата отиде при съфорумник, и ако се прояви сериозен интерес, може допълнителен коментар на цената.

 

Може да се види по всяко едно време от деня, в град Бургас. Най-добре звъннете на моя номер (0883 305 491), но може и на лично съобщение тук.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Понеже тук не ми позволява да кача всичките снимки с високо качество, направих албум в Imgur, ето линк. Вижда се всичко отдолу, никаква ръжда.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 5 месеца ...

Понеже няколко човека вече проявиха интерес, искам да обновя обявата. Колата все още е налична, кара се от време на време. Единственият проблем, е че пълномощното за продажба изтече. Брат ми се връща Април месец. Ако някой има сериозен интерес и би искал да види колата, най-добре да изчака до тогава, и пак да се свърже с мен.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...
Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...