Премини към съдържание

Счупен шофьорски прозорец 2.5 Avance (в Румъния)


Tray

Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

 

В Събота камъче счупи шофьорския прозорец(преден ляв) на Мицубиши Галант 2.5 2002 Avance комби, на Румънска магистрала.

Трябва ми резервен прозорец, а в Румъния японските коли не са на мода, още по малко въпросния модел. Търсен е прозорец, но са намерили само за по-стари модели доколкото разбрах. Звънях тук в Ратола, нямат в наличност и трябва да чакам поне седмица. Та имам няколко въпроса:

- има ли автоморга в Русе, където мога да питам за въпросния модел

- има ли колеги разпродаващи колите си, които имат шофьорския прозорец(преден ляв) за този модел (Мицубиши Галант 2.5 2002 Аvance комби)

- има ли разлика в стълката (за комби) на Галанти от тази генерация, в смисъл дали мога да сложа на 2002 комби от 1997/8 седан примерно

 

Колата е все още в Румъния(Букурещ), че жената не смее да пътува със залепено фолио до София. Та обмислям вариант или да взема стълко от София някъде и да го занеса до там (с авторбус да кажем) или ако има колега/автоморга от Русе, който по някаква случайноост продава шофьорския прозорец(преден ляв).

 

Може би темата е за отдел Купувам, но не точно защото искам и съвет :)

Намериох това (https://www.megaparts.bg/product/2059217528), но не ми изглежда сериозно 13лв за прозорец след като в Ратола ми казаха 200лв.

Намерих коли на части, но не и от Русе, пък и не знам дали различните години са съвместими.

 

Благодаря.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега,Предните стъкла на Галантите от тази генерация са еднакви (независимо дали е комби или не), единствената разлика е, че на колите с кожен салон стъклото е със допълнителен UV филтър. Успех с намирането!

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По последна информация, май намерихме в едно градче до Букурещ, пък да видим при монтажа ... В официалия дилър в Букурещ са казали, че такава кола никога не са разфасовали.

Да си знаете, ако ви се случи нещо с Галанта в Румъния, няма да е много лесно да намерите части, освен ако не е масов модел. Това което съм виждал най-много е L200.

Колкото по-рядка е колата, толкова по-висока е цената на резервните части.... Мисля да предложа на жената да си купи Голф, та Галанта да си е само за мен.

 

Благодаря на eXistenZ.

Редактирано от Tray
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Прозореца е монтиран и жената се прибира утре. Намерии са само на 2 места, на едно от които са и искали 400лв за чисто ново .....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...