Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Lancer 2005 sport


Staffolino

Препоръчано мнение

Здравейте колеги.

 

Получи ми се странен електрически проблем на Лансъра онзи ден.Слагах си CD плеър на колата,че бях с касетка.Всичко точно по музиките,но не знам съвпадение или е свързано което силно ме съмнява ,защото няма връзка според мен,но след това видях,че не ми светят лампите по таблото които светват при включване на габарити.По точно подсветката на парното и тези в ляво които са за халогени и фарове за мъгла и тнк копчета.Днес установих,че не ми светят и габаритите отпред и отзад /десните/ само.Левите си светят фаровете и те светят, отзад осветлението на номера и то свети,но десни габарити нямам отпред и отзад.Както и осветлението по таблото.Арматурното табло свети,но то се управлява от отделна верига според мен,защото то си светва винаги при подаване на контакт от ключа,а другите само при включване на габарити.

 

Проверих крушките здрави са.Мерих предпазителите с мултицета,но без да ги вадя.Здрави са.Но ме съветваха да ги меря след изваждане от гнездото което утре ще

видя и ще пиша дано излезе от тях.Иначе разглобих извадих ЦДто пак, извадих и управлението на парното откачих му жилата и буксите и го извадих да прегледам буксите всичко е наред.

 

Имате ли идея за какво иде реч.

Благодаря.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Нещата се оправиха.Проблемът излезе в това,че като съм мерил предпазителя без да го извадя от гнездото и ми затваря веригата през нещо вероятно крушка и ме лъже ,че е здрав.Като цяло неправилно съм подходил,а не си личи да е изгорял визуално това също ме подведе.

В ел. блока който е в двигателния отсек 7.5А мини.и всичко светна за щастие.Утре сглобявам и газ.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...