Премини към съдържание

CZC 1.5 Cabrio


Препоръчано мнение

Здравейте , предстои ми закупуване на Colt Cabrio 1.5 CZC

 

http://www.cars.bg/offer/c2118045 това е колата , моля за мнение относно мотора и колата , какви са възможните проблеми. Видях вече колата и я карах , доста е стегната и се кара много лесно и приярно , единственото което ме притеснява е виенето на един ремък (пистов )мисля че казаха че е , като се отвори капата от дясно се вижда, и другото което е скоростният лост не седи точно между 3 и 4 , когато я карах даже влезе на 1 вместо 3, което знам че попринцип трудно се случва.

 

и така общо взето търся мнение за колата :)

 

Благодаря !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, колата изглежда супер, щом ти харесва и се кара добре значи е твоята кола. Сега за скоростният лост, има проблем със превключвателя част която се намира отгоре на скоростната кутия и е скъпа, най-вероятно не е карана често или е стояла дълго време с мокър двигател, например като са мили двигателят и са я оставили така, това е много често срещан проблем., има вариант да се оправи със раздвижване и смазване , но ако не стане по този начин ще трябва да се смени с нов и тогава ще е скъпо, изискай да го оправи това продавачът като част от сделката. Ремъкът който скърца трябва да се притегне, но по добре да се смени с нов, не е скъп . Друго което е характерно за тези коли е да са били участвали в пътни инциденти, страничните колонки на предното стъкло са много дебели и влошават значително видимоста в страни, Да се има на предвид и след покупката, много трябва да се внимава при навлизане в кръгови или при пресичане на кръстовища, тези колонки могат да скрият цял автобус ! Общо взето това е за тези коли. А и не забравяйте да проверите дали лесно се прибира покрива и багажника дали се закопчава лесно сам при пробиране на сгъваемият таван. Това е на кратко.

Успех 👍

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...