Премини към съдържание

Проблем с ляво стъкло


Препоръчано мнение

Зравейте,

 

След малка неприятна случка (близка среща с Vento,завършила без последствия за двете коли) ми се появи странен проблем - стъклото на лявата врата започна да се вдига асиметрично, което в края на краищата води до излизането на единия ъгъл над притискача. Разбира се, след моя намеса (придържане на единия край на стъклото) и бавно затваряне- стъклото си влиза на мястото.

Някой дали си има на идея какво е станало - дали шината, която вдига стъклото се е разместила, или някой от страничните водачи нещо се е прецакал, или е нещо по-сериозно......

То е ясно, че колагата ще ходи на майстор да я гледа, но все ми се ще да чуя и вашето нение преди това, че като знам какви пишман майстори има .....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Ами то няма какво друго да стане, освен нещо да се е разместило. Дори не е нужно да я водиш на майстор освен ако не ти се занимава. За 2-3 часа можеш сам да си я оправиш като разглобиш вратата. Аз имах абсолютно същия проблем преди 2 години. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...