Иехее Публикувано 25 януари 2017 Публикувано 25 януари 2017 Здравейте, моят Спейс стар е с механични огледала и искам да ги подменя с електрически такива. Някой знае ли дали е възможно? П.С. основно търсих прословутата букса за която да се включат огледалата,но така и не я намерих! Свалих частично кората на вратата, но в тъмното и в студа не исках да я махам цялата но нищо не видях. Да ги вземам ли тези огледала или да си стоя мирен с непокътнатите оригинални? Цитат
gak Публикувано 26 януари 2017 Публикувано 26 януари 2017 При мен стана с огледалата, копчето за регулиране и инсталациите на вратите. Буксата за копчето е под капачето и има инсталация до вратите, но в тях липстват кабелите за огледалата. Цитат
Иехее Публикувано 26 януари 2017 Автор Публикувано 26 януари 2017 (редакция) При мен стана с огледалата, копчето за регулиране и инсталациите на вратите. Буксата за копчето е под капачето и има инсталация до вратите, но в тях липстват кабелите за огледалата. Тя инсталацията в самата врата с букса ли е, как се сменя? ... и горе-долу какви пари е? Редактирано 26 януари 2017 от Иехее Цитат
jester Публикувано 15 октомври 2018 Публикувано 15 октомври 2018 Здравейте моето mitsubishi е с механични огледала имам копче за ел. огледала трябва ли да сменям огледалата или има букси в механичните. Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.