Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Търся майстор за паджеро бензин


Препоръчано мнение

Здравейте. Купих лятото паджеро 2 бензин 3.0 6g72 мотор 98г 177кс (уж новия се води). На доста добра цена с някакъв проблем (играеха оборотите). Имах познат който ме нави да го взема, че ще го оправи. Оказа се обаче изключително несериозен и след 2 месеца размотаване ми го сервира в почти същото състояние.

 

Какво е правено и сменянп по него:

глави - нови гумички (обаче не и повдигачите)

колектори

кабели

свещи

гарнитури

 

Преди няколко седмици след посещение на сервиз Ратола ми казаха че трябва да сменям повдигачите. Разбрах се с тоя моя човек (тъй като работи в един скъп сервиз и режат глави там) да го разглобя а той ще дойде някоя вечер след работа да смени повдигачите и да го сглобим. Седя така 2 седмици като индивида ме лъжеше постояяно .. накрая ми писна да стоя без кола и реших да пробам да го сглобя сам. Смених що-годе повдигачите, навързах по памет кое какво що помня, качих колекторите но ... като човек който никога не е правил такива неща - неще да запали (пък ми останаха и няколко болта и една тръбичка от главата дето незнам къде да я пъхна :D :D). Та неволята ми направи такава беля, че преди тресеше миришеше на бензин ама поне вървеше... сега е в гаража ми и не може да запали дори да го откарам някъде да го видят.

 

Има ли кой да се ангажира и срещу каква сума да види кое съм оплескал в сглобяванео?:) Намирам се в ст. град в София

 

Благодаря предварително

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Има, да беше отворил една тема за ремонт поне - DJ ще ти свърши работа.

Обаче, аз като колега майстор (макар и в друга област) на клиенти правили опит за саморемонт и питащи за цена им казвам че в този случай цената = цената х пи.

Главоболията и загубеното време е в пъти повече ако не се прави опит за ремонт и после да се чудиш кое от къде е свалено и сложено :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...