Премини към съдържание

Фарове мъгла Каризма ГДИ 2001


Vessellincho87

Препоръчано мнение

Здравейте колеги! Търсих из форума решение за моя проблем ,който е ,че не ми светят фаровете за мъгла.Светеха но сега само лампата на таблото свети.Задните светят също но отпред не.Четох за някакво реле във които може да е проблема но не го знам къде се намира.Които е запознат със такива проблеми нека се отзове.Благодаря!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Колега, погледни под волана вътре в купето, където ти е левия крак. Там има 2 кутии с релета и предпазители с обозначения на тях. В дясната по-малка кутия трябва да е релето за предни халогени. Гледай внимателно има схема кое какво е.

Би трябвало и в коша при мотора да има предпазител за предните халогени, мисля беше 15А и пак е нарисуван на капака на кутията.

Успех :mitsu-smiley:

Редактирано от Threatmore
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега! Отпред го видях къде е ,здрав е. Вътре е явно проблема във това реле защото като натискам копчето и се чува жужене все едно дава на късо и лампата на таблото хем свети хем не. Не съм поглеждал отдолу къде е това реле. Продават ли нови или ттябва да търся втора употреба? Благодаря ти още веднъж за помоща!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Дали ново или 2ра у-ба ти си прецени, но това жужене и михане на лампата на таблото не е от реле. Имаш проблем с ключа за пускане им, там трябва да се разглоби бутона и да се почисти и смаже с конт.спрей. Не е сложно просто трябва внимателно да се действа.

Дерзай :mitsu-smiley:

 

PS: А когато лампата на таблото свети, халогените слетят ли?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не,не светят халогените когато свети лампата на таблото. Вчера рязмебих релетата здрави са и двете но фаровете не светнаха.А ключът лампата му премигва,понякога и спира.Трябва да е във него проблема мисля,то само това остана..Иначе халогените светеха.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...