Премини към съдържание

Проблеми с паленето


chardakov123

Препоръчано мнение

Проблемът е много странен,започна преди две седмици.Като начало се започна в движение да се губи тока на радиото и когато се появи отново всичко се е нулирало.Имам предвид часовника на радиото станциите,освен това климатроника се включва сам на 25 градуса.След една седмица сутринта запали съвсем нормално и на обед просто никаква реакция при завъртане на ключа.Приятел ме дръпна и запали веднага,закарах я в сервиз от там ми казаха,че пали опитали 10 пъти всичко нормално когато отидох да видя пак същия номер.Майстора не знае от какво може да е или стартера или самият контакт където се слага контактният ключ.Моля някой ако е имал подобни премеждия да сподели своя опит,благодаря ви предварително.Колата е Мицубиши каризма 1,8/ 85 КВ 116 hp.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Смени си четките на стартера ако не си го правил.После ако ти се губи тока на радиото и другите уреди си виж динамото или някоя хлабава връзка по веригата.То също има четки за смяна. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...