Премини към съдържание

chardakov123

Потребител
  • От него общо

    37
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

chardakov123's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Някой знае ли дали перките на радиатора и климатика са взаимо заменяеми с тези на Грандис дизел и бензин.
  2. Здравейте, от както се затопли и реших да ползвам климатроника се появи странен проблем. Допълниха го преди три дена като ми казаха, че са допълнили 380 грама вътрешният филтър е сменен общо взето сезонно е обслужен но при работа от долу не капе конденз и въздуха мирише на застоял. Има ли Грандис 2.4 бензин изсушител за въздуха и изобщо сблъсквал ли се е някой с подобен проблем. Благодаря ви предварително.
  3. Съответно, колко време ще трябва за всичко и каква ще е цената, благодаря ви предварително. 

  4. Здравейте, преди известно време ползвах вашите услуги за Каризмата и бях супер доволен благодаря за което. Сега съм с Грандис ,въпросът е дали следващият месец към  10/11-ти ще имате възможност и време за смяна на ремъци ролки и водна помпа с вашите части. 

  5. Здравейте колеги,от два месеца смених Каризмата с дълго чакания Грандис 2.4 бензин 165 кс.ръчни скорости 2005г.колата е чудесна само климатика проявява същите проблеми като на колегата плюс това че при пуснат такъв имам чувството,че 100 от 165-те кончета изчезват и става адски мудна изнасянето от кръстовище е жива мъка.Това е до към 2.5 оборота.Дали някои е имал подобен проблем и как го е решил!!??
  6. chardakov123

    Съединител

    http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_clap.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/drinks.gif
  7. Здравеите,порових се в темите със съединителя,но не открих никъде информация относно броят на шлици те.XMCLNDA2ATF018606 Каризма хечбек 1,8 бензин 85 кв. 1996г.Ще поръчвам онлайн но ми излизат два модела с 20 и с26 шлици.Ще бъда много благодарен ако някой ми спести главоблъсканицата и да избегна разправията по връщането на грешния съответно.Благодаря ви предварително.
  8. chardakov123

    Дистибутор

    Колата е Каризма 1,8 бензин 116 к.с http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_n_bash.gif
  9. Здравейте колеги,някои знае ли какви точно уплътнения или семеринги има преди делкото освен о-пръстенът който се вижда на схемата.От около месец имам много неприятно сълзене на масло.
  10. chardakov123

    Проблем светлини

    Надписа гласи да си проверите нивото на "миещата течност" или течноста за чистачките.
  11. chardakov123

    Антена

    Търся електрическа антена за Каризма 1,8 116ps
  12. chardakov123

    Задно окачване

    Това е така,но тук се поръчва с един четирицифрен и един трицифрен номер от талона и това предполага да няма грешки.А аз лично така или иначе не знаех точният размер и поръчвах това което ми излиза по тези два номера.
  13. chardakov123

    Задно окачване

    Надявам се следващата седмица да съм с ново задно окачване наМицу.
  14. chardakov123

    Задно окачване

    Много ти благодаря,http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifоказа се,че има и такъв размер в сайта от който поръчвам части за http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif.
×
×
  • Създаване...