Премини към съдържание

Проблем Скоростна Кутия- DA1A


Препоръчано мнение

Здравейте,Колеги,нов съм във форума,но притежавам Carisma 1.6 DA1A от доста време,не съм в БГ а в Кипър(отбелязвам защото е с десен волан,не знам дали има значение).....та скоростната кутия вече е прецакана и свалена за "ремонт" които аз не желая,същата скоростна кутия (JB 325-мисля че е кат.ном. Рено) не се намира тук,за ремонт ми искат скромните 400€,намерих каризма 1.8 двигател има ли шанс да стане тази кутия на моята кола......Благодаря Ви предварително!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Зависи кой модел е моторът блока, разлика в шлиците ,друг съединител ,разлика в предавките ,от коя страна е моторът,ти си с лост ,купи си цяла Каризма и си пази нервите,......иначе до теб при турците е пълно.

http://www.cikma-sanziman.net/mitsubishi-carisma-cikma-sanziman/218/

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Внасянето на части,от Турция и,от турската час на Кипър става малко сложно,кипърските гърци принципно не разрешават,както и да е,преди малко закарах кутията за ремонт,чувал съм ,че не е много желателно да се ремонтира,но нямам друг вариант,очаквам резултати след два-три дни.....ще пиша!!! Мерси все пак за отговора колега!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

То друг шанс освен ремонт нямаш, от ГДИ не става кутията, от Рено също не става директно, трябва да се прехвърлят неща от твоята кутия, а ти каза, че и от Рено не се намират, така че друг избор не ти остава, дано поне да се справят успешно с ремонта .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...