Премини към съдържание

Мнение за Lancer


Препоръчано мнение

Колеги, бях ви питал за един Lancer, но като отидох на място, колата не беше въобще това, което беше описана и сега дойде време за нов избор. Спрял съм се на Mitsubishi Lancer 1.6i 98кс.

Може ли някой да сподели дали имат някакви характерни проблрми (говоря главно за мотор и всичко под капака). Отделно как се държи ламарината. Податлива ли е на ръжда и този двигател достатъчно мощен ли е за това купе и как ще е разхода.

Благодаря

P.S ако някой отговори по-скоро, още утре собствениците на Муци ще се увеличат с един :), а това е колата, за която говоря - http://www.mobile.bg/11462351462486280

Благодаря отново :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гледам никой не казва нищо за тази колица. Поне да попитам ... гледам на снимките,че държи 1100 оборота. Това нормално ли е или нещо куца ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Споделям мнението на колегата преди мен - след запалването оборотите са по-високи, след което двигателят се успокоява. Провери внимателно в какво състояние са тампоните на задния мост - смяната им е трудна, а оттам и скъпа. Този модел е склонен към ръжда на задните вежди на калниците - огледай ги внимателно. Преди няколко месеца и аз продадох моя и вече съжалявам - моделът е много добър, просторна и комфортна кола, струва си. Имай предвид също обаче, че шумоизолацията не е на ниво, но това не е болка за умиране. Успех/и да смениш джантите с оригинални, че тия са много грозни от обявата/!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...