Премини към съдържание

Еклипс 2ген. катализатор


Препоръчано мнение

Здравейте колеги,мисля да свалям катализатора на Еклипс-а,който е 1998г. 2.0GS 16v 146к.с.,имате ли идея какви пари върви катализатора(не мога да видя номера понеже е с предпазен кожух) и ще има ли проблем с ламбда сондата след сваляне на катализатора.Също така каква ще е разликата в разхода на гориво след това.Благодаря предварително :)

Редактирано от Ivan Tachev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Днес го махнах и при първото форсиране светна чека за ламбда сондата.Слагаха и една джаджа за залъгване на ламбда сондата но няма ефект.Дали е възможно да са ми прецакали ламбда сондата или е някаква грешска в компютъра?Пробвах да я закача на няколко места за диагностика но за този модел не могат да намерят софтуера.Някакъв савет или идея? :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей.То в тия сервизи все е тъй,нямали софтуер за този модел ,все не са виждали такава кола.Колега не мисля че чека свети заради катализатора,от много други неща може да е светнала.При мен свети постоянно така я взех,беше с газова ,ламбда с.беше откачена.и от много майстори гореше 30:100 газ.Изхвърлих я сега си гори 8:100 бензин но чека пак си свети,въпреки че съм възстановил сондата,но не прави проблеми.Ако решиш да продаваш катализатора ,аз ще го купя.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Някои казват че като махнеш катализатора и се увеличавала мощността малко с 1-2 коня,но ти не можеш да усетиш това.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега късно видях поста ти,вече го продадох.Междо другото тук правят много добри цени за катализатори.На моя му взех 80лв.

http://katalizatorbg.net/kontakt/

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...