Премини към съдържание

Продавам: Мицубиши Колт


Препоръчано мнение

Здравейте колеги. След доста размисли и страсти реших да пусна колата си за продажба.Хич не ми се иска, но вече не мога да подържам два броя автомобили, а и искам Ево...

Първоя я пускам тук с надеждата някой от форума да я хареса, като за съфорумци ще има доста бонуси, за които съм хвърлил доста време и средства.

Колата е Colt GTI прозведена 11м.92г. в доста прилично състояние.Цената,която е пъти по-малка от това което съм вложил, около 3800лв.(Мисля, че за състоянието цената е възможно най-ниска)Възможен е коментар след оглед в границите на разумното разбира се.

Ще опиша по-големите неща които са правени по колата.

 

Двигател - ребилднат мотор - нови бутала,колянов вал,биели,основни и биелни лагери,семеринги,гумички,изпускателни клапани,водачи, и 6 повдигача(за жалост тогава не ми стигнаха парите за цял комплект),в студено време

се обажда,някой друг повдигач, докато не вдигне малко температура. След това всичко се нормализира.

ремъците и ролките са сменение преди 12 000км. Маслото се сменя на всеки 8 000км. в момента е с Репсол еволюшън 5в40

 

Скорости - ревизирани с усилени синхронизатори на 3-та и 4-та предавка, нови лагери,семеринги,масло и с файнъл 4.4, нов съединител на 500 км.

 

Екстериор - няма ръжда по цялото купе,с нова боя от ноември месец,няма нито една забележка отвън.Джантите са 15" ОЗ(имат доста забележки,според мен искат боя) със зимни гуми предните Fulta дот. 47/14 задните Йокохама(дот не съм обърнал внимание)

 

Интериор - отвътре има някоя друга забележка,поожулени са дръжките за отваряне,потропва някоя друга кора (но като цяло в по-не тропащ колт не съм се качвал)има седалки от ФТО,които предстой да бъдат монтирани.

 

Окачване - окачването е изцяло ново,всеки един тампон по окачването,нови предни носачи, задните напречни носачи също са нови, има и спортно окачване на Wietec (-40мм), с него колата е много стабилна.

Ревизирани са предните спирачни апарати - нови бутала,водачи, спирачни маркучи. Предните дискове са брембо макс, имат известно износване, но като цяло съм очарован от тях.

 

Екстри: подгравяне на огледала,ел.огледала,ел.пакет (прозорци,шибедах) има и климатик,който когато свалях двигателя не му закачих тръбите към компресора,има тапи на компресора,да го пазят от мръсотия.

Иска и пълнене с фреон.

Колата я имам от пролетта на 2009г. по километраж беше на 109 400км. Вече е на 200 500км. В началото беше сравнително трудна за подръжка, от кандидат студент, но с времето нещата се промениха и почти винаги

съм я глезил, старал съм се да не пестя за нищо.

Няма да крия, че на колата си й раздавам доволно газ, доста е рязка и пъргава. След ремонта и старателно пазене 5000км. и 4 смени на масло, закарах колата на дино, да настроят запалването.

Колата изкара 142,7 к.с. на вала и 169,6 н.м.

Отворен съм за всякакви въпроси, нямам намерения да крия каквото и да било, може да се закара в сервиз по избор. Много се надявам,да я вземе човек,който ще я оцени и ще я гледа,така както аз съм правил.

Малко странно от моя страна, но попринцип не желая тестови пилоти на 18г., по простата причина, че до отварянето на двигателя се стигна заради 'тестово' кръгче от приятел, и ми излезе доста солено.

Щях да забравя, колата се намира в Пловдив от 8ч. сутринта до 17ч.,през останалото време е в гр. Перущица.

Телефон за връзка 08888пет шест 32 четири и на лично съобщение,посещавам редовно форума.

 

Тъй като не мога да кача снимките, прилагам линкот сайт.

Редактирано от kuncata
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Вече колта е със сменено масло. Цената отива надоло,за съфорумци. 3300, като при оглед може да се коментира в рамките на нормалното.Цената отива надоло,че турбо колата чака...

Колта върви доста прилично, и е много читав.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 месеца ...

Вече колта е със сменено масло. Цената отива надоло,за съфорумци. 3300, като при оглед може да се коментира в рамките на нормалното.Цената отива надоло,че турбо колата чака...

Колта върви доста прилично, и е много читав.

Здравейте. Ако все още се продава моля пишете ми едно лично или отговор с тел за връзка.Благодаря

Редактирано от venkov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 9 месеца ...

Колеги,колта вече стой година в гаража. Припалвам го от време на време на място. Не зная причината,но стъклата се свалят трудно и трудно се вдигат. Преди нямаха проблеми.

Цената отива на 2500,защото не го карам и ми заема гаража :drive:

Другата седмица ще получи застраховка + ГТП, няма годишна винетка,документално е изряден.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...