Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Нетърпеливи потребители


Препоръчано мнение

През последната седмица се сблъсках с недоволството на двама души, задали въпроси тук, че не им се отговаря, или не им е отговорено в срока, в който на тях им се иска.

 

В единият случай дори се заформи скандал, в който за съжаление и аз участвах. Реагирах така, защото човекът доста агресивно и неграмотно недоволстваше, че никой не обръща внимание на въпроса му. Аз съответно се почувствах обиден от името на всички колеги от такова отношение.

В другия случай- гледам, че колега се е почувствал некомфортно, защото са минали цели 6 часа и никой не е отговорил на въпроса му. Въпреки че е без препинателни знаци, постът поне е читаем.

 

Обръщението ми е към нетърпеливите колеги:

Форумът е за взаимопомощ, а не безплатен Кол Център на Митсубиши Моторс, Балкан Стар, или Ратола.

Никой не е длъжен да отговаря на всички зададени въпроси, особено, ако са написани неграмотно, с пренебрежителен тон и пр.

Не се сърдете, ако не сте получили незабавен отговор. Хората са заети, ходят на работа, имат семейства, странични задължения и т.н.

Моля, проявявайте търпение и уважение.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И да добавя. Ползвайте търсачката, може и да не изкарва инфо като гугъл, но помага. Разровете из темите. Някой от тях не са много описателни като наименование, но помагат и за 10 минути търсене в подфорумите ще ви бъде отговорено на доста от въпросите веднага.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...