Премини към съдържание

Демпферна шайба 1.9 DID


Препоръчано мнение

Вчера след неприятен инцидент поради не добре затегнат болт на демпферна шайба същата пада / майсторите като са ми сменяли ангренажа не са я стегнали/. В момента на падането на ремъка въобще не допуснах, че може да се случило това и си прибрах колата на самоход. Днес свалям да видя какво е станало и ми стана лошо, няма шайба и болт и ангренажния ремък стои на магия :shock: . Питането ми е дали са 100% същите шайбите с Рено 1.9DCi и дали си струва да търся втора употреба такава шайба или да купувам нова ? И другото което е самото закрепване освен болт има ли шайба под него и зегерка против развиване / с една дума като търся шайба още какво да търся с нея да мога да я монтирам / ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, ударих сериозно на камък с тая демпферна шайба. Днес взех от рено 1.9 DCI 120 коня и не става. В ауто плюс по номер на рама излиза само един модел която я дават двойна, а моята със сигурност не беше такава. Ако някой може да провери каква шайба трябва да търся ще съм му благодарен / или какви размери има и как изглежда/. Другото ми питане е дали трябва да има шпонка на зъбното колело и вала?

Място за шпонка

Питах различни майстори и получих различни мнения, едни викат рената нямат шпонки имат само място други казват, че трябва да има.И како трябва да търся такава шпонка от къде да я поръчам ? Номера на рамата е XMCLNDG4A2F021617 2001г. 102 коня.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Шайбата която става е с номер C27581. Свалена от ударен спейс стар. Под шайбата нямаше зегерка между зъбчатката и вала.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...