Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Персонализиран ключодържател


Препоръчано мнение

Колеги, показвам ви новата си придобивка, личен аксесоар за какъвто съм си мечтал много време. Обявата срещнах случайно,нямам за цел да правя реклама на производителя, затова и няма да поствам линк към обявата,но ако разреши Светльо ще го направя. Копирам описанието за да е по нагледно :

 

"Персонализиран ключодържател с номера на вашият автомобил от едната страна и марката от другата страна. Може да бъде поставен и друг надпис, лого, телефонен номер, кръвна група и много други, всичко зависи от фантазията ви. Изработен от неръждаем метал. Покрит е със специален безцветен силикон, който го предпазва от почти всичко. НОВО!!! НАЛИЦЕ СА НОВИТЕ НИ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ, КОИТО СА НАПЕЧАТАНИ ВЪРХУ ФОСФОРЕЦИРАЩО ФОЛИО И СВЕТЯТ В ТЪМНОТО. СЪЩО ТАКА ПРЕДЛАГАМЕ И ТАКИВА, КОИТО СА НАПЕЧАТАНИ НА СВЕТЛООТРАЗИТЕЛНО ФОЛИО И СВЕТЯТ КОГАТО БЪДЕ НАСОЧЕНА СВЕТЛИНА КЪМ ТЯХ. СЪЩО КАТО НОМЕРАТА, КОИТО СА НА ИСТИНСКИТЕ АВТОМОБИЛИ. ЦЕНАТА ИМ Е 10 лв. НОВО!!! ВЕЧЕ ПРЕДЛАГАМЕ И КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ ВЪВ ФОРМАТА НА НОМЕР ЗА МОТОР! ЦЕНАТА ОСТАВА СЪЩАТА - 7 лв за несветещ и 10 лв за светещ в тъмното. При поръчка до 14,00 часа изпращам още същия ден. ДО ОФИС НА ЕКОНТ, ЦЕНАТА Е 3,20 лв. Цената за 1 брой двустранен ключодържател е 7 лева ( на светещ 10 лв.) При поръчка на 5 бр. цената е 6,00 лв/бр. ( 9 лв. за светещи), при поръчка на 10 бр., цената е 5,00 лв/бр.(8 лв за светещи) За поръчка е необходимо: Номерът на автомобилът Ви за едната страна. Марката на автомобилът Ви за другата страна. Две имена и телефон на получател. Адрес на удобен за Вас офис на Еконт... За големи количесва може да бъде издадена ДДС фактура."

 

Не вярвах, но поръчах преди 14.00 часа и на следващия ден (днес) си получих ключодържателя. Правя предложение този аксесоар да бъде одобрен за категорията "За фенове" в клубната част на форума, след надлежното гласуване от страна на членовете,модераторите и админите.

Ето и малко реален снимков материал:

post-3680-069814800 1432131022_thumb.jpg

post-3680-098754800 1432131046_thumb.jpg

post-3680-033266400 1432131077_thumb.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре изглеждат, :icon_thumbup:

 

%7Bstyle_images_url%7D/offtop.gif
А вписването на номера е задължително, за да може намерилият ключовете да се ориентира по бързо.
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...