Премини към съдържание

какъв лагер


Препоръчано мнение

Здравейте.Преди време (година и 2 месеца) и няма 15 х.км смених преден ляв лагер-главина на Space Runner 2.0 (N50) 2000г марка Kavo parts. Сега започна пак да се обажда.Според мен не е нормално лагер на 15х,км да почне да вие.Марката ли не е добра или монтирането не е както трябва незнам.Старата главина я пазя, някои фирми продават само лагери дали ще е удачно да сменя само лагера на старата главина и да си я върна нея. Ако имате наблюдения дайте съвет каква марка лагер да сложа. Благодаря ви предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моят скромен опит сочи следното:

Разбира се, само лагерът се сменя, главината не се износва.

Марка? Аз лично сложих на колата предни два лагера на Moog за 55лв единия преди 4 години. Колата е Колт '98г. Предложиха ми и японски за 90лв броя.

До момента (след към 20к км) нямам проблеми от тях. Наскоро дочух леко виене, но дали беше от гумите, дали нещо от барабаните... не разбрах.

 

Добавям една схематична картинка не за конкретния модел, принципна по-скоро, да се види горе-долу устройството и начина на смяна:

 

http://www.vegaautomotive.com/userfiles/multiuploaded/documents/%D0%9B%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80%20%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5.jpg

Редактирано от Арх. Пътко
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моето е по-скоро лагер главина и схемата е доста по-различна. Днес го смених сложих някакъв евтин да видим колко ше изкара.Лагера който извадих е много ръждясал уж за хубав ми го дадоха и беше 150лв, не си личат никакви маркировки то най-вероятно няма такива, докато предният оригиналния на него си пише KOYO и номера и нямаше ръжда. Предполагам че е влязла вода в него, защото има една гумена, ако мога да кажа семерина, която не ми изглеждаше много надеждна. Не е много добре измислено според мен.

Благодаря за бързия отговор.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...