Премини към съдържание

Проблем с горивна помпа МК2 6G72, не пали...


Препоръчано мнение

Здравейте на всички!

Така от къде да започна...

Нямам късмет с тези Паджерота и това си е.Това ми е третото Паджеро и пак проблеми!Първото беше GDI перфектно, но кофти двигател, оправих го и го продадох!Никога повече GDI!Второто 6G74(ръчка с блокаж, абе красота)тъкмо го нагласих за офроуд и ме блъснаха отзад и му разказаха играта(смачкано шаси, купе, раздатката протече, абе нямам думи)Чакам застрахователната компания да го вземе.Та взех 3-то Паджеро, което не пали от Япония внос(Живея в Англия).Та проблема е следния:

Когато дам на контакт помпата не работи, но когато я пробвам с диагностиката работи?Има ток на бобините което ме навежда на мисълта, че може и да не е имобилазера!Някой да знае как е вързано релето дали минава през имобилайзера на колата, дали афтър маркет алармата прави проблем?Някой да има идея как е инсталацията на колата или някви диаграми да подхвърли, че да се ориентирам!Ще ви бъда благодарен!!!Нека да пишат хора, които имат представа от тези неща и са навътре в материата!Честно казано проблема е доста объркващ!

А другото колата не дава грешки на диагностиката!

Благодаря ви!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не съм убеден че японските са с имобилаизер..... Проблема май ти е в датчика на коляновия вал. Ако е скапан няма да пусне помпата, а искри на свещите ще има хаотично от датчика на разпределителния вал..... Грешка би трябвало да запише ако въртите на стартер поне 40сек. без прекъсване.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Такаа, днес го запалих!Оказа се че проблема е в мен хаха.Той подава ток към помпата в момента който завъртиш ключа, а не когато е на контакт?!?!Не ми става ясно защо?!Пък аз въобще не го пробвах след като смених помпата.Благодаря за отговора на колегата!!!

Редактирано от Gope1o
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...