Премини към съдържание

1,8 GDI проблем с централно заключване


dissmissed

Препоръчано мнение

Здравейте,

 

нека разкажа какво се случи. Бях натиснал бутона за заключване на вратите (този, който е между двете предни седалки зад лоста). Доколкото ми е известно бутона заключва вратите и те не могат да се отворят отвътре и целта е сигурност по време на движение. Или пък целта е да не могат да се отворят отвън докато е натиснат бутона ? Та бутона беше натиснат и аз тръгнах да слизам от колата. В момента в който дръпнах "ръчката" да си отворя вратата се чу едно щракане сякаш разни неща се счупиха и край. вратата не се отвори. Дръжката колкото и да я дърпам нишщо не прави и нишо не се чува. Излезнах през другата врата. Шофьоската отвън се отваря и заключва, но отключването/закл. действат само на тази врата, а не централно.

 

Утре ще я разглобя вратата по светло и се надявам просто някоя пластмаса да се е счупила и да се оправи ленсо. Имате ли идеи какво може да е станало, може ли да се прецакака централното така, и въобще като я разглобя какво да гледам и какво да правя. И ако не мога да се справя естествено къде има хора които могат да видят. Аз първо не съм на ти с колите и второ не знам в София кои са хората и сервизите където мога да отида. Всяко мнение и съвет ще ми е ценен.

 

П.С. На същата врата отскоро не работи и ел стъклото, не помня дали жилото е скъсано или моторчето е за смяна. Бях чел за някой разбирач от Княжево който ги оправя тези неща, но не намерих никакъв контакт. Ще ми е полезно ако някой го познава да каже нещо.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

свалих кората и се оказа че една пластмаса която е хваната за ръжката и дърпа жилото е счупена. Централното е ок. Ще потърся от някъде такава част, ако не ще е Hand made решение ;D :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...