Премини към съдържание

Затворен багажник


ttodorov77

Препоръчано мнение

Колеги Честити Празници на всички и Весело изкарване на предстоящите.Малко е неудобно да питам на тези големи празници за проблеми но ще помоля ако на някой колега му се е случвало подобно нещо да сподели.От няколко дни не мога да отворя от дръжката багажника а се получава само с ключа ,бравата само се движи свободно като че ли има нещо откачено отвътре,капака се отваря само с ключа.Колата е Спейс-Рънар.Търсих но не можах да открия бутон за заключване.Благодаря и Весели празници.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Машинката от централното. Движи лостче което отваря/затваря. Лесно се разглобява за да се стигне до нея - махаш пласмасата отзад на капака и ще я видиш. Успех че доста студеного дават тези дни, дано имаш топъл гараж или пък го оставяш проблема за топли дни и мяташ 2 суджука на скарата и кана винце студено :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Миленски ще пробвам по твоят начин само не знам дали ще се развият пластмасите без да се режат болтовете дали няма да са доста ръждясали.Засега не ползвам често багажника и ще изчакам някой по слънчев ден.....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...