Премини към съдържание

Проблем със Space star 1,9 DID


marianmsd

Препоръчано мнение

Привет колеги , преди да напиша за проблема искам да се извиня ако сгреша нещо тъй като съм нов във Форума.

Собственик съм на Mitsubishi space star 19DCI двигателя е на РЕНО , сблъсках се със следният проблем, След измиване на двигателя на пароструйка не мога да го запаля а до преди това работеше като часовник.Сменихме всички датчици по мотора без соленоидите които отговарят за вакуумите., този на разпределителният вал , коляновия , клапана на горивната помпа , правиха и диагностика и не излизат никакви грешки.Замерихме компресията , дава между 24- 26.Зацепихме я наново .Идея от какво може да е , помпата дава нафта до дюзите , замерих дюзите с мултицет дават 0,5 ома съпротивление .Надявам се тук да ме насочите , в цялата ми практика този случай ми е прецедент вече 4 ден стана и няма палене, опитва се да запали на 1 цилиндър обаче двигателя чука като на аванс...

Колеги в последствие установих , че няма захранване към компютъра.Ще помоля ако някой има електрическата схема на колата да я сподели за да започна да търся проблема

Благодаря предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам на английски свалени от руски сайт,тук не мога да ги кача,дай някаква поща , 81мб са !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Странна работа , снощи извеснър дойдоха плюсовете към компа.Направиха пак диагностика и се оказа че клапана за налягането в рейла си е заминал.Колега , мейла ми е : marian_dem@abv.bg.

Тази кола е страхотен феномен, токовоте идват когато им скимне ч разсипах цялата инсталация сега наново трябва да я събирам.

Редактирано от marianmsd
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...