Премини към съдържание

Моля помагайте


Препоръчано мнение

Здравейте,

Време е да сменям автомобила и се колебая дали да си взема Мицубиши Грандис(2007-2008г) или форд S-max.

Грандиса много ми харесва но идея си нямам като подръжка какво излиза и дали дава много дефекти.

Като двигател също не съм се спрял на нищо така че очаквам от колегите от форума да помагат да изберем най оптималният вариант като качество и разход на гориво.Автомобила ще се ползва за семейна кола така че няма нужда от големи мощности.Благодаря на всички който ще отделят време да дадат по някой съвет.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Градски ,естествено че всеки ще каже Грандиса ,защото е :mitsu-smiley: ............един път съм се возил в Грандис и във Форда ,но повече кефи Грандиса .....................аз бих заложил на Грандиса ,защото е по-широка и удобна кола :)

Ако вземеш ми се обади да се видим ;)

П.С. Грандиса е по-евтин от форда :rulez:

Редактирано от Traychev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моят сайт

Този Грандис изглежда супер, поне на мен. Ако ще е Грандис, нека е бензин 2.4. Другият мотор е 2.0 дизел и е на VW. Повечето хора тук ще препоръчат бензиновия. Аз не съм запознат с никоя от двете коли и не мога да кажа нищо конкретно. Само мога да кажа, че Грандиса е японска кола с японска сглобка, има хубав дизайн (дори прекрасен) и по принцип може да се намери по-евтино на пазара от Форда. За Форда нищо не мога да кажа.

Ето две теми за DPF филтъра на Лансер 2.0 дизел, който е същия двигател като на Грандиса (освен ако не греша, и мисля, че има модификации без ДПФ филтър):

Моят сайт

Моят сайт

Също така те съветвам да изчетеш всички теми във форума за Грандис.

За поддръжката - по-скъпа е от на Колт или Опел Зафира, да речем, но спрямо Форд С-макс не мисля, че е по-скъпа... Всичко е относително. Но този Грандис от обявата е направо пуканка, обърни му внимание (освен, ако не е продаден). Грандис може да се намери и под 10 бона (цитирам по спомен колега от форума), но зависи в какво състояние...

 

О, сега видях, че търсиш по-нов Грандис - 2007,08? Това, разбира се, не изключва примера в обявата като опция. Нищо, че Грандис е по-стар модел от Макса, има своите достойнства :)

Редактирано от Арх. Пътко
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега не знам какво му мислиш.Вземай Грандиса и ще си бръмчиш спокойно.Знаеш за лафа "форд и циганин,зимно време не работят" :icon_rock: .Така че,според мен по-добрия вариант в пъти е :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ако беше пуснал темата във форума на Форд, щяха да ти препоръчват повече S-Max , фенщина ко да я правиш :icon_clap:

 

Моят съвет е да разгледаш темите за Grandis тук за да прецениш поддръжката, после във форума на Форд за да прецениш и на S-Max.

 

После отиваш и тестваш на живо двата модела и преценяваш кое вози по добре и т.н. и най-важното за тоя тип коли е коя ще е по удобна за нуждите на твоето семейство (насочил си се към тия модели поради това , че имаш поне 2 дечица предполагам ).

След това трябва да прецениш коя те кара да се усмихваш като я видиш... и двата автомобила имат уникален дизайн. :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз да попитам ............колегата какво ще каже за Грандиса на адаша ..........мисля че е доста запазен за годините си ...........

:rulez:

П.С. Погледнах Форд форума и като гледам само 1 човек е писал там ..................... :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...