Премини към съдържание

Парктроник


Препоръчано мнение

Здравейте,

 

Не е за раздела на Галант, тъй като е универсален парктроника, но ако и за тук не е моля да бъде изместена темата :)

 

Та проблема ми е следния... Имам парктроник от този тип, беше си на колата като я взех. Дисплейчето му обаче не показваше коректно цифрите, т.е. някои чертички не светеха. Разпознаваше се колко остава до "целта", но мен ме дразнеше. Поръчах си ето този дисплей, поне на външен вид 100% идентични. Днес в свободното време надигнах праговете, махнах единия, изхвърлих го и сложих другия дисплей. И тук стана весело - вкарвам задна, дисплея изпищява, светва си всичко както му е реда, но като има препятствие отзад няма никаква индикация. Показва чертички все едно няма нищо.

 

Искам да отбележа, че е включен точно в там, където си беше и стария и до момента на махането на стария всички датчици на бронята са си работили перфектно. Вадих и слагах наново всички кабели, но така и не проработи.

 

Можете ли да ме посъветвате дали някак може да се оправи, че вече съм хвърлил око на това, но не ми се хвърлят пари на вятъра ей така.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...