Премини към съдържание

ПОМАГАЙТЕ изгасна ми таблото на space star 1.3


Препоръчано мнение

Колеги днес с моя колега (телевизионен техник)свързахме едно радио с флашка като отрязахме оригиналната букса и свързахме кабелите и съответно изолирахме,обаче тази вечер паля колата и цялото табло не свети само дисплея на компа и уреда за забравени фарове не пее и десен преден габарит не свети . Възможно ли е да са бушоните ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Почва се с проверка на бушоните, после си проверете и какви поразии сте направили с рязането на кабелите. Защо просто не си купихте един преходник от Азиатски към Евро стандарт?Струват 7-8 лв. и се сепстява сума ти и главоболия.

Редактирано от S.Iliev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Темата ще остане и за други хора които ще я прочетат и ще си решат проблема по същия начин.И колеги моля ви не искайте да си триете темите след като си решите проблемите...има и хора след вас които ще ползват тази информация!

Редактирано от dachbissnes
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега дали обаче на всяко мицку собственика ще извади късмет и да мине с точно точно 25 ст. :) Може би повечето знаете,един бушон отговаря за осветление на таблото , преден и заден габарит но аз пак да кажа :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е било на първи контакт когато са отрязали кабелите от старото радио,а там има кабел за намаляне на подсветката на радиото при пуснати фарове..дали са на късо и готово.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...