Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Предстояща покупка на Space Wagon


plamenmitev

Препоръчано мнение

Здравейте, нов съм във форума но не и в употребата на Mitsubishi-та :). В момента карам L200 2,5 DID, предстои ми покупката на още една кола и отново съм се спрял на марката Mitsubishi модел Space Wagon 1997 2,0 TD GLX (http://www.cars-data.com/en/mitsubishi-space-wagon-2.0-td-glx-specs/26899#sthash.4ReQVJ6A.3ApfdoBQ.dpbs). Автомобила е на мой познат и е много поддържан. Питането ми е какви са мненията за този мотор, среден разход на гориво (градско, извънградско) и има ли някакви специфични болежки?

 

Благодаря ви на всички предварително.

Редактирано от plamenmitev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не съм карал точно този дизел но мненията на колеги са за висок разход. Според мен по добрия вариант е 2000сс бензин+газ.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за мненията. Много нещо изчетох последните дни, както в нашия форум така и в чуждестранни форуми наистина всеобщото мнение е, че точно този мотор си е лакомник. :) Ще се търси нещо друго за съжаление.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз също съм за 2000 бензин и газ. При мен е така, че и 4х4. Що се отнася до вътрешното обзавеждане, аз имам забележки. Дръжките на предните врати са точно където трябва да стои ръката на човек. Обикновенно точно в дръжката ми влиза лакета. Що се отнася до пласмасите, наистина понякога вибрират и издават неприятни звуци. Верояно става така, когато двигателя не е загрял и работи неравномерно. Седалките също не са най-удобните, но това си е положението.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък в по-удобна седалка не съм сядал. Обикалям сега да си търся кола, няма по-удобни седалки от Вагон/Ранър в тези години при вановете.....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

plamenmitev , според мен :mitsu-smiley: Space Wagon от това поколение е уникален автомобил, изключително здрав, функционален и непретенциозен. Само, че версията 4х4 е големия бонус- това е идеята "караш джип- поддържаш кола" :) Ако мога да те посъветвам, търси си 4х4, само че е с бензинов мотор. Гори бензин яко, но носи на газ без проблем. Дизеловият вариант не е с 4х4 и моите впечатления са че е муден и ... да не се сърдят колегите с такива, но не бих го карал. :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...