Премини към съдържание

Дайте мнение за тази Фирма


zewz

Препоръчано мнение

Здравейте колеги, може ли някой да ми даде мнение за тази фирма ; http://marveltuning.com/?parent=mitsubishi&main=all-cars&cars=galant. Мисля да си поръчам от тях цял лифт. А и също дали ще мога да ги напасна на моя Галант, който е с галантова броня в момента?

Редактирано от somalietsa
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги може ли някои да ми даде мнение за тази фирма;http://marveltuning.com/?parent=mitsubishi&main=all-cars&cars=galant.Мисля да си поръчам от тях цял лифт.А и също дали ще мога да ги напасна на моя Галант които е с галантова броня в момента.

 

За какъв тунинг иде реч въобще като снимките които са качили на сайта показват Галант след фейслифта. Все си мислех че тунинг се вика когато вложиш твое творчество за да направиш даден модел кола уникална в даден аспект. Ако на тия това им е тунинга, по-добре потърси да си купиш броня и халогени от някой колега дето продава на части. Дори мисля колегата SLX имаше матрица и може да ти направи при запитване.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Галанта от снимките е на колегата bluffer, той даже има тема и там също пише че може да се изработват нещата по поръчка.

Гледайте внимателно първо тука после по сайтовете!

http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=10102

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...