Премини към съдържание

Моля за малко помощ


Препоръчано мнение

Нуждая се от помощ ,която е свързана със продукт на :mitsu-smiley: http://jorj0852.snim...iles/nov.686488 . Този компютър е монтиран  на Randge Rover  на мястото на оригиналния ,  който е за автоматик.Въпроса ми е  дали по скоростите се променя нещо или не , защото искам да си върна оригиналния компютър .В момента скоростите се сменят от волана , но искам да ги върна на нормален автоматик , не на типтроник. 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По скоро скоростите са сменяни с такива от Митсубиши . Далече съм от мисълта , че има два еднакви компютъра на различни скоростни кутии при Митсубиши а пък да не говорим за различни марки автомобили .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Oказасе че скоростите са оригиналните само компа е от :mitsu-smiley: сега въпроса е дали заслужава да се свалят скоростите или джипа да отива в пенсия  

 

 

 

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Това е програмируем контролер на фирмата Мицубиши, и май няма почти нищо общо с автомобилостроенето.....Някой много играчка е хвърлил да го подкара с автоматик. Имам абсолютно същия модел в къщи, беше нагоден да управлява една автомивка с четки.....Това животно има страшно много приложения, въпроса е на кой колко му се занимава :) но определено не е за автоматична кутия, и в случая е с някакво жестоко пригаждане.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...