Премини към съдържание

стана ми интересно...


sturm44

Препоръчано мнение

Колеги, тази обява ми привлече вниманието http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11266564187353748&f1=details /понеже търся това-онова за моето Муци/ но в случая ме заинтригува написаното от продавача - Климатика работи! Та питането ми е дали са монтирани заводско климатици на тези модели, и ако да дали прехвърлянето коства много /време и пари/? Утре ще звънна на продавача, но все пак и Вас да попитам :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Осъществих контакт с колегата - климата според него е оригинален! Ще прати снимки за повече яснота. Имам вече и цена, но :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма нищо съмнително, може да си има климатик Вагончето. Галантите от '88/'92г. имат, нормално е и Вагона от '90г. да има.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е заигравка.... Освен компресора и всичките тръби и чудеса ти трябва и още един радиатор... бе заигравка си е. И като сметнеш цената, фреона, монтажа (ако нямаш нищо за преправяне) и........... колата на която ще го монтираш... Решавай си сам

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Мдаааа.... Разговарях с колега, продаващ друга такава кола на части, и се оказа че се добавя радиатор пред водният такъв, въздуховоди, шайби, подменя се цялото табло... От там /както каза и колегата rosko / се нанизват и останалите разходи... Та явно имат си колите заводски климатик, но явно аз няма да усетя как изстудява и пак ще си карам с ръкавичките лятото :icon_blush:

Редактирано от sturm44
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...