Премини към съдържание

Уреди за допълнително инфо.


Препоръчано мнение

Колеги търсих на много места уреди за температура ,налягане и прочие .Но не аналогови а дигитални,за съжаление не намерих .Та въпроса ми е :

виждали ли сте някъде?

евентоален адрес можете ли да дадете?

Поздрави :icon_bye:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Температура и налягане на какво ? Околната среда , вътре в колата , на маслото , налягане на турбина или на маслото , не е зле малко да доуточняваме . С най-добри чувства го казвам това , да не си помислиш , че се заяждам :icon_thumbup: Иначе ето ти линк , тези са дигитални , но такива ли имаш в предвид или някакви други , които да изписват числата , в момента съм в процес на търсене на аналогов волтметър с много специфичен размер и на бая неща попадам , та ако изникне нещо друго ще пиша пак .

http://www.topspeed.bg/products.php?cid=229

Поздрави !

Редактирано от s_mitko
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти .Няма проблем.

Дадох ги като пример.Търся за температура на водата ,но да е дигитален в смисъл да изписва с цифри на екрана температурата.Интересното е ,че ми е нужен термометър от 0 до 70 градоса и ли повече.А тези които се предлагат , аналоговите са с много не чувствителен датчик.Казвам го защото потроших един като се пробвах да го направя на дигитален.Търся и ампер метър и волт метър,температура на маслото.Всички да са дигитални с цифрово изображение на дисплея.

Ще съм ти благодарен ако видиш някъде и ми кажеш.

Поздрави :icon_bye:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За такива с цифри попаднах на този :

http://plovdiv.hitarpetar.bg/offer/digitalen-led-voltmetr-za-avtomobil-IDo51.html

Само той ме устройва мен като размери , но не знам дали го имат в наличност тия дни ще пратя някой познат от Пловдив , ако може да намери магазина , че и точен адрес не са дали . Такива уредчета , ако не държиш като мен на формата има в магазините на Конрад и в Ибей , но предполагам Конрад по те устройва , защото има и в София / макар да не знам адреса , предполагам в гоогле ще го намериш/ .

Поздрави !

P.S.Ето линк към някои от Конрад , най-отдолу на страницата са , както и на следващата , мисля че за такива става въпрос ?

http://www.conrad.com/Car-instruments.htm?websale7=conrad-int&ci=SHOP_AREA_17287_0306020&page=2

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ти на таблото ли ще го поставяш ,че имаш такива изиквания?Моля ако твоя човек намери вземи и за мене а аз ще се разплатя с теб. :icon_thumbup: Благодаря за линковете. :icon_thumbup: :icon_clap:

Страхотни са вършат ми идеална работа.Сега остана само ампермера и е ок.

Поздрави :icon_bye:

Редактирано от МИХТИ
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами само да намеря доброволец и да са в наличност уредчетата и ще вземе , но да имаш в предвид , че може да не е като тези от другия линк . Иначе позна , трябва да го побера в капачето на чекмеджето под радиото .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...