Премини към съдържание

Странно примигване на контролната лампа


tpenkovski

Препоръчано мнение

Здравейте колеги,

Имам следният проблем:При рязък завой или при рязко тръгване или при по-силно разклащане на колата започва да примигва контролната лампа (тази на която е изобразен двигател).Въпросът ми е на какво се дължи това,трябва ли да отида при майстор незабавно и разбира се при какъв майстор трябва да се отиде?Аз живея в град Габрово и от скоро съм притежател на Митсубиши Spase Star 1.8 GDI 122к.с.Колата е направо страхотна но не съм карал до сега подобни автомобили и не разбирам много.Ще съм ви много благодарен за съвет или идея как мога да се справя.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, да не би като мен да си се заблудил, и аз така си мислех, че ми свети чека, а то била съседната лампа за намаляла течност в съда за чистачките. Дълго време бях убедена, че мига лампичката с двигателя само на резки завои и изненадващи трапове, но тъй като става за част от секундата, ми трябваше доста време, докато забележа точно коя лампичка е.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За тази подробност не съм се замислял.Действително са една до друга мисля...Веднага отивам да покарам малко и после ще пиша:)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да наистина е така.Примигва лампата на течността на чистачките,която е точно до чек лампата и е със същия цвят.Едно голямо благодаря колежке.Наистина нямаше да забележа ако не ми беше казала.Благодаря отново и весело изкарване на празниците.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...