Премини към съдържание

гаснене на padjero при завиване


Препоръчано мнение

Здравейте приятели искам да споделя с вас следния проблем с който се сблъсках отскоро с моето Паджеро 2.8 дизел, модел 94г.При пълно навиване на волана по време на движение или на место двигателя започва да губи обороти,от ауспуха започва да дими здраво и угасва.Смених всички филтри(горивен и въздушен)но проблемът си остана.Повиших ниските обороти от нафтовата помпа но пак същото..Искам да добавя че отскоро имам малки проблеми и с турбото(мисля че е за смяна или рециклиране защото започна да шуми много и като цяло джипката загуби доста мощност но горе доло още движи ще го поправям след месец два защото сега ми трябва много).Та искам да попитам дали може да има връзка между двата проблема..Благодаря ви предварително.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега, при пълен волан се натоварва най-много хидравликата, дали не е нещо от нея :icon_hmm: Да затяга по някакъв начин и затова да ти падат оборотите и да гасне колата. Нека колегите да споделят по-професионално мнение.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 5 седмици ...

Интересно, при мен е на бензин и също гасне в движение, като най-бързо е докарвам да изгасне като завия надясно рязко - lancer 4g92 93 4x4 ми е колата. Колега, ако си решиш проблема пиши от какво е било.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...