Премини към съдържание

Анкета - TASSO


  

65 гласа

  1. 1. ?????????? ?? TASSO ?? ??????????

  2. 2. ?? ?????? ?? TASSO ??????????



Препоръчано мнение

Благодаря предварително на включилите се в анкетата и да подчертая, че почерпки няма - аз съм беден студент :)

Редактирано от TASSO
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, и аз бях гласувал да НЕ остава TASSO модератор,

а гласа ми не е отчетен?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, и аз бях гласувал да НЕ остава TASSO модератор,

а гласа ми не е отчетен?

 

Втория въпрос на анкетата го добавих малко по късно, а отговора ти за 1-я въпрос го има, ако искаш си махни сегашния отговор и гласувай на ново. При обсъждане на анкетата, ще подсетя колегите за твоя отговор, ако го няма в анкетата. Извинявам се, че добавих втория въпрос със закъснение.

Редактирано от TASSO
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

... и причината да си сменя гласа:

 

След като поставяш нещата между мен и теб. Аз не съм допирал до теб и няма и да допра, така че не ми е зор какво правиш и какво си помагал. Единственото което разбрах е че имате стари дразги във форума. Така че ще те помоля да не ме намесваш във вашите работи. Нямам намерение цял ден да ви чета оплакванията и да се опитвам да ви отговарям, за да са ясни нещата. Когато ви игнорират мрънкате, когато някой се опитва да обяснява нещата за които говорите пак мрънкате. Нямам никакво отношение относно теб и нямам намерение да влизам в разправи. Опитах се да дам някаква яснота и много точно показах за кои хора говоря. Не мислех че си от тях и дори не знам защо се засегна, но както и да е. Всичко най-хубаво, нямам какво да изяснявам с теб, а явно няма и да обсъждам каквото и да било.

 

Разделение не потребители и членове винаги ще има. Има хора които милеят за форума и са фенове на марката, също така има хора които са тук само заради определени цели(пояснявам: имам в предвид тези, които са тук само за търговия и всичките им постове са само в разделите купува продава и нямат никакво участие в събитията на форума). Няма как хората без интерес да се бъркат в бъдещето на форума и фен клуба. Иска се яснота за нещата и към това се стремим. Идеята е че между потребителите няма да има разделение, а управата и членовете ще са ясни кои са.

 

Тези изказвания водят само до напрежение, едва ли точно това е идеята да си МОДЕРАТОР.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Освен модератор аз съм и човек а не бот и няма да остана безпристрастен към директни постове към мен, радвам се че смени вота си и се обоснова :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...