Премини към съдържание

Скъсано жило за багажника


tarzan81

Препоръчано мнение

Няма начин някой от вас да не е имал подобен проблем или проблем с багажника като цяло.

Ето какво стана при мен. Дърпам лостчето и багажника не се отваря. Дръпнах още няколко пъти, но ефект никакъв. Дои изобщо няма съпротивление като го дърпам. Викам си жилото се е скъсало. За багажника и резервоара лостчетата са едно до друго. С резервоара нямам проблем. Аз още като я взех лоста за багажника много играеше наляво-надясно, но не му обърнах внимание....и ето го резултата. Викам си да погледна как е захванато на лостчето и дали там не е скъсано ама друг път. Целия механизъм е сложен в нещо като лайсна (не знам ка кда го нарека, но е като в канал) от метал, която е заварена и аз не мога да погледна какво става там. От другия край на жилото в багажника има едно метално топче, което е закачено на кукичка и тя дърпа зъбчето, което отключва. Предположих, че от страната на купето пак има такова топченце, което е закачено на лостчето и може топчето да е паднало или да се е измъкнало от кукичката. Е да де ама няма как да го видя защото е натикано в тая лайсна.

Та някой имал ли е такъв проблем и как го е разрешил? С ключа няма проблем ама се сещате тъкмо да запаля колата и да трябва да отворя багажника.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...