Премини към съдържание

tarzan81

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Плевен

tarzan81's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. А колко ти излезе ремонта, че да си напавя сметка
  2. Няма начин някой от вас да не е имал подобен проблем или проблем с багажника като цяло. Ето какво стана при мен. Дърпам лостчето и багажника не се отваря. Дръпнах още няколко пъти, но ефект никакъв. Дои изобщо няма съпротивление като го дърпам. Викам си жилото се е скъсало. За багажника и резервоара лостчетата са едно до друго. С резервоара нямам проблем. Аз още като я взех лоста за багажника много играеше наляво-надясно, но не му обърнах внимание....и ето го резултата. Викам си да погледна как е захванато на лостчето и дали там не е скъсано ама друг път. Целия механизъм е сложен в нещо като лайсна (не знам ка кда го нарека, но е като в канал) от метал, която е заварена и аз не мога да погледна какво става там. От другия край на жилото в багажника има едно метално топче, което е закачено на кукичка и тя дърпа зъбчето, което отключва. Предположих, че от страната на купето пак има такова топченце, което е закачено на лостчето и може топчето да е паднало или да се е измъкнало от кукичката. Е да де ама няма как да го видя защото е натикано в тая лайсна. Та някой имал ли е такъв проблем и как го е разрешил? С ключа няма проблем ама се сещате тъкмо да запаля колата и да трябва да отворя багажника.
  3. Аз да използвам тази тема за да задам въпроса, а да не правя нова. Имам Лансер 98г, 1.3 от по-малко от година. Смених маслото веднага като я взех. Притеснява ме това, че гори масло. Минах вече към 7000км и съм доливал общо около 1,8л масло. До 10000км ще направя сигурно 2л, че и отгоре. Бях сложил Mobil 10w40. Поразпитах тук-там и ми казаха, че проблема може да е в маслообирачи или сегменти, най-чест там бил проблема. Та като дойде време за смяна смятам да накарам хората от сервиза да го погледнат това защо гори, но не знам колко пари ще ми излезе. Някой има ли представа? Иначе някои хора казват да не се занимавам и да я карам така като следя и си доливам. Само че на мен не ми харесва идеята и викам я да пиша тука за съвет. Няма теч, защото съм я гледал. Чудя се дали може да е от маслото и дали да сложа друго тоя път.
  4. Аз имам нужда от малко помощ. Имам ръжда тук там, ожулена врата и т.н. таквиа дреболийки. Някой да знае такива места във Варна и Русе?
×
×
  • Създаване...