Премини към съдържание

Моля, препоръчайте ми сервиз за боядисване, броня и т.н.


Препоръчано мнение

Здравейте,

 

След непритен сблъсък с трамвай, който се развали точно когато бях зад него, ми се налага да направя боядисване, предна броня и доста козметични работи по автомобила. Време ми е и за смяна на масла , филтри и т.н.

 

Моля, ако някой може да ми препоръча добър сервиз в София, където няма да остана разочарован и няма да трябва да си заложа вещите да заплатя ремонта.Изчетох доста информация в интернет, но тя или е стара или противоречива. Затова бих искал да се допитам до вашето компетентно и актуално мнение.

 

Автомобила е Паджеро 2005 3.2 Did.

 

Също така ми се е развалил и парктроника поради някакви причини, а и единият заден стоп не свети - демек ако може този сервиз и електроника да прави:)

 

Благодаря Ви предварително.

Редактирано от Alex_DiD
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Мога да ти дам телефон, ама работата става там само, ако застрахователят покрие щетите.... иначе - ще ти махнат главата от кръста. Много са добри, работят с най-качествените материали, но са адски скъпи. Ако имаш интерес - казвай.....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

След като се напатих от доверени сервизи ми препоръчаха един сервиз в кв. Сердика. Диан се казва момчето и съм много доволна. Ако решиш мога да ти дам телефон. При мен платиха застрахователите по фактурна стойност и поради това нямам точен спомен за цените.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 7 месеца ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...