Премини към съдържание

Въпрос относно боя


tasenov

Препоръчано мнение

Привет,

 

Случи ми се типичния за смотания ни народ инцидент. Някой е решил, че мястото на обществения паркинг пред блока ми е негово и през ноща е метнал яице по предния капак. Сутринта преди работа минах през автомивката и измих колата. Петно не остана, но понеже яйцето е метнато от високо (балкон) на мястото на удара боята се е напукала леко в кръгъл отпечатък. Не се вижда от 3 метра, но въпроса ми е може ли да станат бързи вредни последствия от това и трябва ли да правя нещо веднага или мога да си карам засега така и като се натрупат други неща и дойде време за застраховател тогава да се впише и това.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че малко е хлътнало. Капаците не ги правят много здрави заради пешеходците и винаги се намират разни индивиди хвърлящи боклуци от високо или с пирон в ръка които ти иде да ги утрепеш ако ги срещнеш  :icon_censored:

 

За последствия едва ли ще има. После трябва да го боядисват или поне да го лакират ако не е хлътнало и както казваш е че се  напукал лака. Поне колата като е нова и ако го боядисат в оторизиран сервиз вероятно няма да има проблеми с цвета.

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...