Премини към съдържание

Най-голямото голф игрище в България?


Препоръчано мнение

Перник-много дупки и много гоУФФФове http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/hysterical.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/hysterical.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/hysterical.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gif

Редактирано от tmintov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз като видях темата си помислих, че е там. Да видим, кой ще спечели от конкурса, за пернишки голф. Трябвало да сложиш малко картинки, как гоуфовете пъплят по игрищата. Така темата не е много убедителна.

 

http://img580.imageshack.us/img580/2808/golf2b.th.jpg

 

Това е моя фаворит за сега, само където не е черен мат с червени светещи джанти и неон, ама не е късно да го доиздокарат за конкурса.

 

Гледам и преди е имало подобен конкурс: http://www.pernikrss...kmetitzata.html

 

 

 

 


P.S. Темата вероятно нарушава някои точки от правилата на форума. (да няма пълнолуние нещо?);

 

След проучване на общественото мнение, се оказва че тази тема не е спам и е в правилния раздел и не би трябвало да се разглежда като спам, опит за интрига или или нещо към жителите на Перник. Така че ако има фенове на голфа (играта), или такива желаещи да изкоментират състоянието на улиците в Перник, конкурса за пернишки гоуф или друго нещо....

 

P.S.2 Не съм аз който трябва да определя темата, така че си решавайте как да гледате на нея. На мен ми се коментираше конкурса.

 

( повече за въпросния конкурс );

Редактирано от tmintov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 месец ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...