Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Вездесъщото скърцане


bone

Препоръчано мнение

Изведнъж, внезапно и без никаква причина доброто лансерче започна да скърца отзад. При това само при странни обстоятелства, от рода на вълнист асвалт, или спускане назад по инерция. В дупки - пъъъълна тишина отзад (трясъци отпред, естествено, по обясними причини). Скръц, скръц, скръц, всичко започна в четвъртък, към неделя нещата наближаваше да излязат извън контрол, даже ако седнеш на задната седалка скърцаше.

 

В понеделник не можех да ида на сервиз, оставих го за вторник.. и в понеделник вечер скърцането беше почтии изчезнало, преминало беше в хъркане. Вторник сутринта в сервиза, като я закарал баща ми, ни звукр ни стон. Дигали, ръгали, бутали, въртяли и нищо не открили. Действително в момента вече не скърца.

 

Работната хипотеза е, че понеже аз не се почупвам от каране :icon_blush: , и действително се бяха събрали 5-6 дена преди страховитото скърцане да не бях разкършвала старите ламарини, някакво нещо гумено отзад много било изсъхнало и скърцало в метала, па като съм я покарала (и най-вече измила, защото не върви да влезеш с калта на хората в сервиза и да очакваш да ти пипат по окачването), туй гуменото се оправило.

 

Та, питам ви аз, възможно ли е действително да ми се разскърца колата от некаране, или просто не са открили кое скърца и така са ми казали, за да спя спокойно?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Какъв е Лансера , коя година е, кой модел , комби ли ев , 4х4 и т.н. и тогава ще го бистрим нещо по конкретно............ :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

...ми карай я по-честичко тая кола бе муцка...

.. аз мойта, като не я карам няколко дни, започват лееееко да ми скърцат спирачките, но се оправят с каране... :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...