Премини към съдържание

Японски части внос от Турция?


Препоръчано мнение

Някои от магазините, включени в списъка в този форум внасят части за японски/корейски автомобили от Турция. Някой има ли впечатления за качеството на тези части?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Според мен вноса е от Гърция. Турски части отдавна липсват по щандовете за японски авточасти. Има ги повече за мерцедес и е свързано със заводите им там.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: В Турция се прави и Тойота, значи би трябвало да има и за японски автомобили. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:mitsu-smiley: Имах предвид, че има заводи за японски автомобили в Турция, защо да не се произвеждат и части. Търсех някаква логика след като магазините внасят части от там. Хич не беше нужен въпросът ти B) . :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Естественно, че има магазини за резервни части в Турция и в Гърция. Защо някои магазини внасят от там? :) Защото първо е близо, второ цените са изгодни и трето лесно могат да се прекарат през границата. Ще ви дам един пример за цени : Front Wheel Bearing (при мене върви с главината ) -

USA-85$, Greece-160$, Turkey-200$, Български магазин за части примерно Nipparts - 400$, Mitsubishi дилъра за България - 650$. Но наистина внимавайте за ментета, има доста. Препоръчвам да купувате само от оторизиран дилър на Mitsubishi. :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз неразбрах смисъла на въпроса. Може би колегата би внесал малко яснота по него?

 

Смисълът на въпроса е следния: За някои от магазините знам, че внасят частите си от Турция. Това не го крият, но твърдят, че са оригинални (примерно - от заводи, произвеждащи японски/корейски возила).

И ето тук ме гризат едни съмнения: Ако са наистина от завода би трябвало да са читави. Ама това е при условие, че някой турски или наш хитрец не е взел да шитка насам например бракувани там части.

Или пък за оригинални части да се представят такива, които са направени НЕ в завод на съответната марка, а са копия на оригиналните, сделани в някоя манифактура и със съмнително качество.

 

Това човек може да го установи само на гърба си. Затова и попитах дали някой има лични впечатления от качеството на части, които са, да речем, за Паджеро, ама имат турски произход.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...