Премини към съдържание

Свещи за вагона


Препоръчано мнение

Щом Милен казва така - значи е така. С други свещи на този двигател ще береш доста ядове, а дали е много или малко 140 лв за свещи? Обикновените струват към 30 лв и са за 20-25 000 км. Тези ги дават за 100 000 км - прецени си сам.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не е ли малко множко за свещи? Поне така мисля, а дали има бюджетно решение?

Колега,извинявам се че се намесвам в тема,в която не съм компетентен,но доста съм чел из форума-GDI двигателя не търпи компромиси,особено от към свещи.Така че сляпо се довери на колегата Milen_Z за да не се виждате често с него.

Поздрави и успех!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ми най-евтино ще ти е колега, да не ги сменяш изобщо.....И без това онзи проблем с гасненето за който си писал в една друга тема....не е от свещите и няма да се оправи със смяната им. Така че най-добре не вкарвай пари в излишни неща.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Най-лошото е, че проблемас гасненето остава и засега е неразрешим, сега дори не иска и да запали, ще я дърпам до майстор да види горивен филтър и помпа, аз иначе друго не мога да се сетя?!

Идва едно момче, което има софтуер за мицубиши, гледа я и вика тове или свещи или дроселова клапа, други майстори обачевикат, че това са пълни глупости...

Вече се побърках с тая кола - голям филм.

Аз по принцип не разбирам, но има още един проблем,според мен, когато отида на бензиностанция и отвора капачката може би 3/4 секунди дърпа въздух яко, което означава, че резервоара се вакумира - може ли това да е прецакало помпата или филтъра, не знам...?

Помогнете , ако имате идеи, моля ви! Жалко защото колата е страхотна, върви страхотно( когато върви хаха ), вече започвам да си мисля, че проблема е нещо супер дребно, но никой не може дасе сети...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...