Премини към съдържание

Внимавайте с почистването на фаровете на новия Outlander!


Препоръчано мнение

Привет колеги,

Пиша тази тема, за да ви предпазя от евентуални премеждия като тези, с които се сблъсках покрай изгубването на капачката, която покрива дюзите за почистване на фарове на по-високите нива на Outlander. При висока скорост капачките явно изпадат, вследствие на което зейва грозна дупка в бронята. Пътят по решаване на проблема с дупката е следният – поръчка на капачка, чакане най-малко 10 дни, ако дойде правилната капачка (в БС първо ми дадоха за лявата страна, а на мен ми трябва за дясната) се молите да не се е загубил пластмасовата свръзка между пръскалката и капачката. При мен се случи точно последното, вследствие на което бях изправен пред избора или да си купя цялата пръскалка за около 250-300 лв. :icon_n_furious: или да използвам свински опашки със съмнителен резултат. Естествено избрах второто ..... та съвета ми е да ползвате пръскалките само при относително ниска скорост, за да не се занимавате с щуротоии като тези написани по-горе!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега ти с колко км/ч си карал, че да ти се отчупи пласмасата на пръскалките за фаровете.

 

Има ли вариант да се пускат пръскалките на чистачките само, без тези за фаровете или едновременно пръска

и на предното стъкло и на фаровете.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не е до скорост колега semerjiev, а по-скоро до недомислица от страна на фаворитната ни марка, защото става въпрос за нещо елементарно като пластмаса и просто трябва да се продава поотделно, което не се случва. А самите капачки е вероятно да тръгнат да падат и при 100 км/час и доколкото разбрах си се считат за аксесоар, ако се ползват въпросните пръскалки.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги,

Пиша тази тема, за да ви предпазя от евентуални премеждия като тези, с които се сблъсках покрай изгубването на капачката, която покрива дюзите за почистване на фарове на по-високите нива на Outlander. При висока скорост капачките явно изпадат, вследствие на което зейва грозна дупка в бронята.

Аз благодаря за предупреждението! Ще го имам в предвид и ще внимавам с тази "операция" по чистотата на фаровете :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...