Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Мигач и халоген за Spase Star


Препоръчано мнение

От два дена имам Mitsubishi Space Star 1.3. Колата е произведена 11 месец 2000 г. и е горе-долу запазена. Счупен е десният мигач и стъклото на левият халоген. Стъклото на мигача е гладко и такива не можах да открия в цял Пловдив. Моля помогнете та поне да я измия свястно !!!

Редактирано от nikostadinov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, поне съчувствие трябваше да проявите !!! Днес ми доставиха един мигач от Ратола за 72 лв. и проблема се реши на половина, а на халогена смятам да му залепя стъклото. Цаната му била около 200 лв. ??? Иначе направо взех да се влюбвам в тази количка. :icon_love:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Имаш моето съчувствие и състрадание даже. От почти три месеца житкам същата. Десния ми халоген беше спукан на 4, не го залепих. В едно село Лозарево в Ришкия проход праснах едно помиярче, отзад ме бе набрал по надолнището еди ТИР с винкели и не посмях да набия спирачки. Чукнах да ми светнат стоповете, ама тираджията не се върза. Рекох, че помиярчето няма да пресече, ама пресече. Сега едното парченце липсва.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

Ако е само за стъклото на мигача мога да ти помогна.За халоген мога да потърся. Пиши ми ще говорим-имам такова оригинално на Hella-Germany

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...