Премини към съдържание

StarDeliormanski

Потребител
  • От него общо

    26
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което StarDeliormanski е написал

  1. Карам Колт VI, произведен май 2007г, това с високите стопове. С АГУ. Изчезна напрежението към бензиновата помпа. Предпазителите под волана са здрави, а и там не виждам означението за бензинова помпа. Има ли на друго място поставен предпазител на кабела към помпата и ако има, къде е?
  2. Ами аз пазарувам части от една фирма във Варна, която е доставчик за североизтока. Момчето е печено, разбира ме веднага за какво му говоря, но ако се наложи да чакам нещо от Япония, отиват към 12 дена. 0885549568, 359888101102, 052606064 търси Мартин. Софетата са на 359878969763 и 029319790. Обаче прекалено често казват "няма".
  3. Eднократен звуков сигнал издава при преминаване от 4 на 3 градуса, като предупреждение за възможен заледен или заскрежен участък от пътя. Обратно, от 3 към 4 градуса, че е отминала опасността. Тъпото е, че го прави и при -3 към -4 градуса и обратно, от -4 към -3. От моментен към среден разход, към оставащо гориво за колко километра и средна скорост се преминава от дясното голямо копче на радиото, което сменя честотите, но се натиска горният му край.
  4. Колтчето ми е с първа регистрация декември 2008, дойде от Италия с монтирана BRC газова уредба. 35 литрова бутилка на мястото на резервната гума. Колтчето е с огромните стопове. Житкам такси, градско при цена на газта 1.20 и надолу ми се включва с 10ст/км.
  5. http://www.mitsubishibg.com/forum/uploads/garage_images/image_url-6076-1340635224.jpg Видях, благодаря! Утре ще човъркам. Едната ми крушка е на OSRAM, тя изкара доста дълго. http://www.my-gti.com/wp-content/uploads/osram_super_bright_off_road_65w_64217-300x225.jpg
  6. Защото искам сам да си сменям крушките Н7. Карам колтчето такси само нощни смени и за седем месеца са изгорели пет крушки. Дори и в сервизите тук почват да се почесват където не ги сърби, като отида да ми сменят крушката. Един такъв "майстор" ми е сменил крушката на левия фар, но е загубил телчето, което я притиска. Какво означава ?
  7. Става въпрос за модел 2007г, 1.1. Колтчето с най-високи стопове. Стана ми ясно, че първо трябва да демонтирам маската, но не виждам всички болтове, с които се държи. Някой може ли да ми даде линк към картинки за закрепванията на маската и фаровете? Имам гидория и еврейски звезди.
  8. Благодаря, tonino! След като прочетох постинга ти ми светна, че комбинациите, по които може да се опита да се сложи ремъка са три, а снощи бях опитал двете. Та вярната е третата. Заспа. Има климатик.
  9. Мога да напиша номера на рамата, ако е необходимо. Колтчето е трицилиндрово, с много високите стопове, дето стигат до тавана. http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/402652_2618095305790_1657372128_33190019_1713199867_n.jpg
  10. Скъсах ремъка на колтчето и ми изпратиха 5РК1220Т на Toyopower. Обаче ми идва дълъг. Такъв ли трябва да бъде, или аз не знам нещо за обтягането му? Може ли да се обтяга и от друго място, освен от динамото?
  11. StarDeliormanski

    Джанти 205/45R16

    При преминаване от 14 цолови на 16 цолови джанти и съответно гуми мощността пада с около 15%, по груби сметки. Искам да ползвам темата за един въпрос, защото трудно се ориентирам във форума. Имам мицубиши спейс стар, а сега си купих и мицубиши колт, за такси. модел 2008. Но е с чисто нови зимни гуми сложени на лети джанти. Не ми е сгодно да го карам така в сняг и лед в Делиормана с мисълта, че може да ги изкривя о някой бордюр. От спейса имам четири 14-ки стоманени с почти чисто нови зимни. Та еднакви ли са джантите?
  12. Благодаря, предполагам под Ратола имате предвид Ратола на бул. "Княгиня Мария - Луиза" №116.
  13. Ако може и на мен да пишите на лични, защото в момента съм на 109000км.
  14. Ако намериш два, вземам десния. Независимо дали е нов или втора употреба. Керчев, 0878990386.
  15. Аз житкам Спейс стар 1.3, 2000г само градско. Лете с климатик - 8.3. Сега - 8.0. Като сложа зимните гуми и светна фаровете, пак качва малко. Карам в малък град, и 20-30% от километрите са с недобре загрял двигател. Впрочем, откога трябва да караме на светнати фарове?
  16. При мен се случи същото. Засилих се при ключар да ми го залее с епоксидна смола или залепи, но той ме разубеди - ако се счупи металната част, чипа остава неизползваем и отивам на горепосочените цени към 200 лева. За 25 лева ми направи нова метална част с дръжка, в която изодзад се пъха чипа и се запушва с нещо със същия профил. Запушалката след чипа е цветна.
  17. StarDeliormanski

    Стъкълца

    Вдянах, на предното стъкло надписът е друг, и я няма звездичката. Но си мислех, че стъклата се трошат на кубчета, а то имало и ситнежи. Не забелязах нещо да е ремонтирано по предния капак и двигателния отсек, дано е било само стъклото. Като ги обирам с парцал, съм поодраскал и таблото.
  18. Финни стъкълца изхвърлят отворите за обдухване на стъклата, щом пусна вентилатора на по силно обдухване. Нямам идея откъде може да са попаднали в тръбите. Има ли нещо стъклено напред, което да се е счупило?
  19. 205/70/15 има ли ги на лепенката на средната коронка на шофьорската врата? Ще спадне малко мощността, малко ще се повиши скоростта без това да се отчита от скоростомера, ще се повдигне малко геометричният център на тежестта на автомобила.
  20. Има и още един вариант, да се разведеш и си вземеш гадже, което не знае. Но пък бившата винаги може да я светне. Черен хумор. Отначало помислих, че става въпрос за лепенките, които бакшишите ляпят по багажника. По това време змии няма. Накой да не е метнал нещо изкуствено от терасата?
  21. Имаш моето съчувствие и състрадание даже. От почти три месеца житкам същата. Десния ми халоген беше спукан на 4, не го залепих. В едно село Лозарево в Ришкия проход праснах едно помиярче, отзад ме бе набрал по надолнището еди ТИР с винкели и не посмях да набия спирачки. Чукнах да ми светнат стоповете, ама тираджията не се върза. Рекох, че помиярчето няма да пресече, ама пресече. Сега едното парченце липсва.
  22. Благодаря! Сега звучиш по-еваш. Темата не е моя. Серт и еваш са турски думи, но и турцизми. Демек, дълбоко навлезли и в българския език. Твоят български не е добър, допускаш правописни грешки. За пунктоация изобщо не си чувал. Умувай и се учи.
  23. То че съм каруцар, каруцар съм. Ама ти си много серт. На сливенски войвода ли се правиш? Ще ти се изтрие клавиатурата да кажеш къдее е тая инструкция. Всъщност, не си отговорил на нито един въпрос, което би било, разбира се доброволно деяние. Само си се заял. Да не те духа насрещен сливенски вятър?
  24. 1. Левия и десния халогенни фарове на Спейс стар взаимно заменяеми ли са? Или поне само стъклото? Май не са, а на това, дето се продава дясната му страна е опраскана. И стъклото на моя десен халоген също. 2. За какво са бутоните по предните врати. При мен стои и работи само един на шофьорската врата, смъква и качва стъклото. 3. В дясно до шофьорската седалка плътно има едно лостче, което се удължава. Каквото и да правя с него, нищо не става. То за какво е? 4. Зад предните колела трябва ли да има калобрани? Или те са допълнителна екстра?
×
×
  • Създаване...