Премини към съдържание

Колта угасна помощ!


Препоръчано мнение

Какво да ти кажа, не е лесна тази задача! Пускам ти линк на една фирма, която внася комутатори и бобини, някой ги има - други не.... http://www.fugo-bg.com/contacts.php Аз чакам вече 3 седмици бобина за моята кола и дали и кога ще дойде - не е още много ясно. За жалост, това е положението тук.... Цените са (за моята кола, не съм запознат с колта) 55-60 лв бобина, 150 лв комутатор (цена с ДДС без отстъпка за членове)

 

Опитай там, или търси втора употреба.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз се сблъсках с този проблем през есента и си намерих втора употреба от една морга. Моят съвет е да си купиш вестник "Авто пазар" и там има много обяви за части. Аз намерих цяло делко за 250 лв., но моето :mitsu-smiley: е модела след твоя.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, имах същия проблем, купих делко цяло стора ръка от Симеон, само че било за английски моден, завъртяно на 180 градуса, човека в сервиза обаче си разбира от работата, разменя кабели и сега колата работи. Тези от Фуго нямаха този модел бобина но казаха че до месец-два ще я имат. Вече мина толкоз време, ако си от София можеш да минеш и да провериш

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Те казаха и за моята, че ще я имат до няколко дни, а това беше преди 3 седмици.... и отгоре..... Така че не знам доколко може да се разчита.

И още нещо - като ходите при тях си носете разглобено делкото. На бобината и комутатора има номера, които не излизат по :mitsu-smiley: каталозите. Те си ги въвеждат в тяхната си ситема и оттам дават часта.....

Късмет, колега!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей! Имах подобен проблем като твоя. Трябва да се въоръжиш с търпение и да почнеш да обикаляш. Ако имаш някакви познати в Австрия или Англия можеш да ги задеистваш да ти намерят цяло делко. Там този модел на Колт е доста разпространен. Другия вариант е да търсиш по обяви в mobilen.bg . Там има няколко катострофирали колта и можеш да се договориш да ти продадат цяло делко. Ако не е в София можеш да минеш и с по тънка цена. Ако тръгнеш да търсиш по ул.Симеон или Козлодуй приготви си към 350-450 лева. В темата за магазини съм дал интернет адреса на една английска фирма която рециклира и продава бобини комутатори и цели делка. ако намериш човек в англия да ти го поръча сте ти излезе най-евтино.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги благодаря все пак вчера си взех колата от маистора искам да ви кажа че,бобината струва 54 лева с монтажа 90 лева .Ако някои търси цяло делко за мицубиши колт 93 година 1,3 12 v има едно за 70 лева направо е без пари ,колата ми беше вече готова иначе аз бих го взел веднага .Ако някои има интерес нека пише .ЧАО ЗА СЕГА....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...