Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nicky

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

nicky's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. nicky

    Накладки Колт

    Здравейте, налага ми се да сменя накладки и предни дискове на Колт, 98 г. 1,3 12 V. Предлагат ми Ashika от nakladki-bg. Имате ли впечатления от тази марка? Старите ми са Делфи и се скапаха за година и нещо...
  2. nicky

    Колта угасна помощ!

    Здрасти, имах същия проблем, купих делко цяло стора ръка от Симеон, само че било за английски моден, завъртяно на 180 градуса, човека в сервиза обаче си разбира от работата, разменя кабели и сега колата работи. Тези от Фуго нямаха този модел бобина но казаха че до месец-два ще я имат. Вече мина толкоз време, ако си от София можеш да минеш и да провериш
  3. nicky

    Колта угасна!

    Здравейте отново, оправи се баракудата. Запали, малко станно се държи. Делкото, което взех се оказа на 180 градуса спрямо оригиналното т.е. било се слагало от ляво, а не от дясно на двигателя. Човека явно е час и е разменил кабелите заъртял делкото и сега пали без проблем, предупреди ме за евентуален висок разход и ако има да отида да го погледне пак. Малко високи обороти ми държи на празен ход и на обяд не падаха до 850 - 900, вечерта обаче стрелката почна да си пада на нормалните. Но пък може и от някъде въздух да смуче, ще я поразгледам в неделя.
  4. nicky

    Колта угасна!

    Купих комплект с делкото от арабите за 300лв, с уговорката ако не стане да ми върнат парите. Дано да работи. Не можаха да ми го докажат, а вторник заминавам и трябва да изкарам колта от срвиза или да ми приспособят някаква друга бобина за временно. Фуго не го предлагат още, казаха че в момента я разработват и до месец - 2 ще имат самата бобина на Мобилтрон
  5. nicky

    Колта угасна!

    За жалост няма. В Ратола ми искат 1200 лв. Тя колата не струва толкоз
  6. nicky

    Колта угасна!

    утре ще обикалям по симеон в софия, някой да препоръча няква морга?
  7. nicky

    Колта угасна!

    Здравейте, проблема е в бобината, трябва да се смени. Къде може да се намери, защото намирането и май е трудно. Четох че някъде правили български
  8. nicky

    Колта угасна!

    ок, ще го направим.
  9. nicky

    Колта угасна!

    хвърля искра, както и 4 те свещи, дистибуторната капачка беше пукната, но я сменихме. Алармата е нулирана..
  10. Здравейте , Снощи в Люлин, както си карах, изключих от скорост и колата угасна. И повече не запали. Отворих капака, беше паднал кабел на свещите. Закачих го, но повче не искаше да запали. Дръпнахме я в гаража на един приятел, има искри от свещите, мокри ги с бензин, ангренажа е здрав, компютъра си гасне нормално. От дроселната клапа се чува едно припукване като от искри, ама не се вижда нищо. Някои идеи за помощ? Дистрибуторната капачка е нова!
  11. Здравейте, от два дни гледам че на моя колт 98г. 1.3, 12 V, нещо прокапва, и видях че е от долния маркуч на радиатора. Натиснах го да видя от къде църка и ме учуди че е студен, а горния е доста топъл. Това нормално ли е? Колата се е движила от Дружба до Захарна, парно има, стрелката на уреда си стои на обичайното място?
  12. Здравейте отново, ще се ходи на диагностика, няма начин. Въпреки че не го прави вчера и днес. Координати на DJ някъде из форума ли има?
  13. Здравейте! Тази сутрин, като тръгвах започна да ми свети лампата Check engine, запалих, вдигна обороти и като започна да загрява и да падат оборотите светна лампата. При подаване на газ гаснеше, но като паднат оборотите на около 1000 отново светва. И после като загря колата всичко се оправи. Някои имал ли е подобен проблем? Може да е лош контакт, защото събота и неделя колата не беше карана а сутринта си беше бая влажничко.
  14. nicky

    Въпрос за амортисьори

    Здрасти, а можеш ли да кажеш от къде си взел цените, защото и аз съм за амортисьори, на границата съм според шок теста, колта ми е 11.1998. Питах на красно село, там ми предложиха само MONROE. Какво представляват тези пълнители?
  15. nicky

    Тонколони за Колт

    Здравейте! Аз сложих 16,5 см HErtz на вратите и отзад. Малко се наложи рязане отпред на корите, но станаха. А отзад пробих нови отвори, защото старите не пасваха. Получи се добър саунд. :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...