Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

amfibia

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    montana

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

amfibia's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Сътрудник
  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, имаме Asx 2010 г., който е с оригинална мултимедия, но нямаше камера за задно виждане. Закупихме оригинална камера (втора употреба), когато отидох да я монтират ми казаха, че първо трябва да се активира софтуерно. Моля за информация, наистина ли трябва първо да се активира софтуерно от сервиз, и има ли сервиз, който може да го направи? Някой имал ли е същият проблем или не?
  2. Може ли и на нас да ни изпратите кординати, ние сме със същият проблем!
  3. Искам да уточня, че нашата кола е купена чисто нова през 2010 г от Балкан Стар и е на 70 хиляди км.
  4. За момента нищо, през септември ще се занимаваме обстойно с проблема, мислим да закараме колата в сервиза във видин, да проверят дюзите, тъй като при нас има адско тресене при скорост над 100 км/ч. Иначе когато температурата е под 25 градуса няма проблем няма чукане, няма тресене, но стане ли по-топло проблема се появява.
  5. Здравейте, бихте ли казали в кои сервизи сте изпратили дюзите за диагностика, тъй като ние имаме абсолютно същият проблем, но от една седмица се появи и тресене основно като се кара по магистрала! Благодаря, предварително!
  6. Здравейте, Проблемът е следният, появава се едно чукане, кагато е топло времето - над 24 градуса на вън, основно през лятото. През зимата проблема го няма. Чукането се чува от мотора, карахме колага в сервиз на Бош в Пловдив, там ни казаха че се съмняват за дюза, кагото е правена диагностика с компютър нищо не се установява, в балкан стар е карана и там също нищо не се установя. Но ние се притесняваме, тъй като веднъж на магистрала при това чукане изгасна светнаха всички светлини на таблото и след изчакване на 10 мин може ше да я запалим и да тръгнем, от тогава почнахме да ходим по сервизи и никой нищо не казва. В Пловдив каза, че не се наемат да сменят дюзата. През 2017 г. и при Вас я карахме, казахте да я караме, докато се увеличи чукането, но то не се увеличава едно и същото си е. Притесняваме се да не стане по-сложно, според Вас какво може да е, някой имал ли е този проблем?
  7. Здравейте, Не сме установили, проблема си стой, къде ли не карахме кола, Вие същият проблем ли имате?
  8. Здравейте, Проблема си стой, никой не разбра какво е, къде ли не я карахме, едни казват дюза, други казват че този проблеми го има при Мицубиши и Тойота, през зимата го няма проблема и колата работи като часовник, само през горещите дни когато е над 25 - 30 градуса. И Вие ли го имате този проблем?
  9. Здравейте, бихте ли ми препоръчали сериозен сервиз за смяна на дюза на ASX. препоръчват ми Ротола и супер дизел, но като чета във форума няма добри мнения, за това ако може да ми препоръчате къде могат да сменят дюзата и да дадът гаранция след това. Благодаря, предварително!
  10. здравейте, имам asx 1,8 DID 4WD 2010 година От минала година през лятото се появи едно чукане, което го има само когато колата загрее и температурата на вън е над 25 градуса. През зимата го няма. Моля кажете някой имал ли е такъв проблем? Какво може да е дюза или турбина или нещо друго? Карахме го в серзина на Дунев там каза, че не е днюза и ни дадоха добавка за масло, но няма ефект и проблема си остава? Кой сервиз бихте ни препоръча ли в софия?
  11. здраейте, имам asx 1,8 DID 4WD 2010 година От минала година през лятото се появи едно чукаме, което го има само когато колата загрее и температурата на вън е над 25 градуса. През зимата го няма. Моля кажете някой имал ли е такъв проблем? Какво може да е дюза или турбина или нещо друго? Карахме го в серзина на Дунев там каза, че не едюза и ни дадоха добавка за масло, но няма ефект и проблема си остава? Кой сервиз бихте ни препоръча ли в софия?
×
×
  • Създаване...