Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

nedelcho

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което nedelcho е написал

  1. Аз не мога да ви разбера защо така търпите. Аз лично ако бях на мястото на автора на темата нямаше да платя. Бих сезирал поне 2 институции, които да хванат тоя гащник за гушата. Не може така безразсъдно да се работи! То ако е така да взема и аз да стана сервиз - ще си цоцам парички и никой нищо няма да ми направи. Има много начини да го забиете тоя, но ако се съберете 5-6-7 човека и отидете да си поговорите сериозно (ако галантите ви имат големи багажници... и това е вариант :D ). Смятам, че тоя тип не трябва да забива повече народ. Смятай колко човека са минали само от този форум през него. Ами иначе кой знае и колко народ е ощипал.
  2. Аз малко забравих да пиша продължението... Не ме убивайте с камъни Та видяхме се със Слави, колата влезе в бокса по обяд и вечерта към 7-7.30 отидох да си я взема. Бяха сменили ангренажния ремък, пистовите ремъци (динамо, климатик), предни накладки, измериха и с какъв антифриз карам (даже не знаех дали някой гении не е сложил вода вътре ). Преди да започне се видяхме, поговорихме си, доста неща ми обясни защото му казах, че съм пълен лаик в тази област. След като беше готов автомобила пак си поговорихме и то не беше кратък разговора, даде ми ценни съвети за поддържането на автомобила зимата и по живо по здраво. Не съм толкова компетентен да кажа дали се е справил много добре или много зле, но сякаш колата при нормални обороти (в покой на неутрална) звучи по-добре, спирачките ги пробвах за 2 дни 3 пъти ( зад едни камикадзета карах ... ) и си бяха много добре Остана само зимни гуми да взема. Иначе съм много доволен от отношението му. Имах и страх, че някой от момчетата ще омаже цялата кола с масло и други мръсотии, но останах много приятно изненадан. С колата бяха навъртяни няколкостотин метра (не като ония Бог на Митсубишитата дето направил едно пътуване до Шумен ), получих си я във вида в който я дадох (за интериора говоря ). Доволен съм от Слави и следващия път недай си Боже стане нещо пак ще отида там. Горещо го препочъвам. И не, че се хваля, но засякох Сузито - 5.9/100 с 45-50 км извънградско и другото във Варна Доволен съм
  3. Утре Сузито има среща със Слави. Ще стегне спирачките, ще смени ремъци, ролки. Та тогава ще пиша и реално дали съм доволен Но предполагам, че ще съм ;)
  4. То желание разбира се, че има. Само времето е кът... Другата събота и неделя жената е на смяна и 48 часа аз съм шефа в къщата :D Тогава ако има нещо няма да откажа... :drinks:
  5. Колегата със сузито много иска, но днес вечерта заминава за Добрич... Ако има някой фен от Добрич, който иска да дойде на срещата можем да се комбинираме. Иначе ... няма да стане моята :(
  6. Дамм - точно той е Сега се наложи да направя 1-2 малки ремонта но като цяло колата радва. Хайде - кога ще правите среща във Варна да дойда да ви се натреса
  7. Аз днес бях при него за механична диагностика на автомобила и останах точно толкова изненадан и очарован както и Нико. Разбрахме се за 6-6.30 да се видим към 7 без малко вдигнахме колата и поне 30-40 минути ми посочва и обяснява подробно кое как е що е, кое е сменяно, дали е удряна. Имам износени предни накладки и задържаща задна дясна гума и ми обясни съвсем подробно какво им има,кое какво представлява и какво ще направи той. Стояхме поне до 7.30 и не измрънка и веднъж, че е късно или че трябва да изчезвам. Много доволен останах от отношението (в сравнение с дърветата от Добрич и региона...) и след като взема заплатата вкарвам Сузи-то в бокса. Препоръчвам го!
  8. Абе и аз щях да се радвам ако бях си взел Мицубиши, но така се наредиха нещата... Емо - благодаря ти Искам да я закарам на цялостна диагностика - двг., спирачна система, охладителна система, компютър и т.н. Във Варна има ли някой майстор, който да си свърши работата без да си остави ръцете по автомобила?
  9. Благодаря за топлото посрещане. От всички авто форуми в които членувам тук и във форума на Фиат са най-подготвените членове май. И които помагат. Та ... не станаха моите работи с Муци-то и се сдобих със ... Сузи ( Suzuki ) Baleno 1.3i. Не ме убивайте с камъни, моля Иначе смятам, че пак можем да сме си взаимно полезни - и двете са малки японски нинджи и сигурно имат общи работи... Та така де. Хуабв ден от мен.
  10. Оо - аз за по-сериозното ще дойда с новата си придобивка Само да станат работите...
  11. Момченце съм - говори ми в мъжки род ) Инак за критиките - споко. Нямам вече тия желания. Никъде по форумите където участвам... Та така де. Кога е следващата среща казахте?
  12. Здравейте, колеги. Реших да пусна един пост и в този форум за да се запозная с вас. Казвам се Недко и съм новоизлюпен варналия, живял до преди месец в Добрич. По професия съм информатик, правя сайтове, дизайн и т.н. Във форума на Фиат писах за плюсовете и минусите на техния сайт и форум ама нещо ми се разсърдиха админите та тука няма Основния ми интерес е от Mitsubishi Lancer и Galant. Търся нещо до 3500-4000 лв, но това ще го пиша по-натам в раздела купувам-продавам. Ако има някой, който има нещо за предлагане - няма да откажа - до 100 коня, 4 врати. Другото на ЛС. Да не правим бит пазар в темата. Та чета сега с голям интерес за различните модели и модификации на Lancer/Galant и ми текат лигите направо... И така Здравейте момчета и момичета (мъже и жени ) и на другата сБирка (чакам с нетърпение ) ще ударим по една биричка ;) Хубава вечер.
  13. Добрем Я разкажи кога са ви сБирките и къде. Да се ориентирам и да запазя малко свободно ... място в стомаха си
  14. Здравейте. Аз съм чииисто нов във вашия форум и мене не ме е срам да отразя по една биричка с вас И някой да ме вкара малко в Играта, че моя Лансер ме чака. Само трябва да го намеря
×
×
  • Създаване...